Nádherná Pike na premiére v Ríme. Taký výstrih ešte nepredviedla

Herečku Rosamunde Pikeovú obletovali objektívy z celého sveta, keď sa vo štvrtok večer objavila na červenom koberci filmového festivalu v Ríme.

27.10.2017 15:18
debata (3)
Herečka Rosamund Pike v kreácii Christian Dior... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Rosamund Pike v kreácii Christian Dior Couture Herečka Rosamund Pike v kreácii Christian Dior Couture na premiére filmu Hostiles v rámci 12. ročníka filmového festivalu v Ríme.

Britská herečka, ktorá má na konte nomináciu na Oscara za výkon vo filme Stratené dievča, prišla do metropoly Talianska predstaviť novinku Hostiles. Od prvého momentu sa stala stredobodom pozornosti a záujmu médií.

Tridsaťsedemročnú Pikeovú obliekol na slávnostnú premiéru módny ateliér Christian Dior. Herečka si na seba vzala kreáciu z kolekcie haute couture, ktorej sukňa bola pošívaná drobnými kvetinkami z peria. Zaujal však aj dekolt. Ten totiž siahal takmer po pupok a odhaľoval blondínkinu hruď.

Zľava: Režisér Scott Cooper a herci Rosamund...
Herečka Rosamund Pike v kreácii Christian Dior...
+4Herec Christoph Waltz.

Spolu s herečkou sa v meste objavil aj rakúsky herec Christoph Waltz a nechýbali ani predstavitelia kultúrnej obce Talianska – napríklad minister kultúrneho dedičstva Dario Franceschini s pôvabnou manželkou či starostka mesta Rím Virginia Raggi. Podujatie bude nasledujúce dni pokračovať premietaním súťažných aj nesúťažných filmov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Rím #výstrih #Dior Couture #Rosamunde Pike

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...