13-ka? Zo seriálovej tínedžerky Brownovej je démonická dáma v koži

Herečku Millie Bobby Brownovú považujú za jeden z najväčších súčasných hereckých talentov. Len trinásťročná slečna zažiarila v seriáli Stranger Things. Na premiére druhej série bola na nepoznanie.

28.10.2017 13:00
debata
Millie Bobby Brown počas premiéry druhej série... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Millie Bobby Brown Millie Bobby Brown počas premiéry druhej série seriálu "Stranger Things" v Los Angeles.

V projekte začínala ešte ako dievčatko a hoci to nie je tak dávno, za pár mesiacov sa veľa vecí zmenilo. Z mladučkej dámy sa stal idol mnohých módnych dizajnérov a tiež seriálový miláčik. Napriek mladému veku už experimentuje s imidžom a spravila tak aj na premiére novej série obľúbeného mysteriózneho projektu.

Winona Ryder na premiére druhej série...
Winona Ryder na premiére druhej série...
+4Millie Bobby Brown počas premiéry druhej série...

Čierne kožené šaty značky Calvin Klein a k nim vyhladené rovné vlasy rozdelené na cestičku. Ako doplnok netradičné biele lodičky so slzičkovým vykrojením. Z Brownovej sa stala skrátka mladá dáma. Ba čo viac, vyzerá celkom inak než tínedžerky v jej veku. Jasná inšpirácia 80-tymi rokmi a k tomu aj silnejšie líčenie ju zmenili pre mnohých na nepoznanie. Ona sama si vraj takéto zmeny imidžu užíva nadovšetko. Vzhľadom na to, akú kariéru jej predpovedajú odborníci, si ich užije určite ešte dosť.

Nová séria Stranger Things je dostupná na televízii Netflix. Hrá v nej aj Winona Ryder či Matthew Modine a detské hviezdy z prvej série Finn Wolfhard, Noah Schnapp či Caleb McLaughlin.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Stranger Things #Millie Bobby Brown

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...