Na prahu 60-ky?! Fíha, tak tejto hollywoodskej dáme vek neuveríte

Zdá sa to priam neuveriteľné, ale herečka Holly Hunter sa už pomalým krokom blíži k dovŕšeniu šesťdesiatky. Keď sa na ňu pozriete, naozaj by ste neverili.

07.11.2017 00:00
debata
Herečka Holly Hunter vyzerala na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Holly Hunter Herečka Holly Hunter vyzerala na vyhlásení cien Hollywood Film Awards úchvatne.

Na víkendovom vyhlásení cien Hollywood Film Awards sa 59-ročná herečka objavila, aby prišla reprezentovať romantickú komédiu The Big Sick. Pohľady hostí, ale aj novinárov však pritiahla Hunter nielen ako herečka, ale aj ako pôvabná dáma.

V bielych večerných šatách bez rukávov odhalila svoju ukážkovú fyzickú formu. Kým väčšina žien v jej veku sa už snaží skrývať ochabnuté ramená alebo maskovať silnejší driek, Hunter si môže dovoliť ukázať.

Herečka Margot Robbie v šatách Louis Vuitton.
Herečka Amy Adams.
+18Herečka Elizabeth Olsen.

Dôvod je v jej prípade prozaický – vždy milovala pohyb a šport a pravidelne sa objavuje aj na pláži, kde chodí surfovať a plávať. Niekdajšia hviezda filmu Piano je navyše jednou z najstarších rodiacich herečiek v Hollywoode. Synov Clauda a Pressa priviedla na svet ako 48-ročná v roku 2006. Sú to vraj práve deti, ktoré ju udržiavajú v kondícii a pretavujú mladosť aj do jej myslenia. „Je to neuveriteľné, ale vďaka mojim synom sa cítim naozaj stále sviežo. A kvôli nim taká aj chcem zostať čo najdlhšie,“ uviedla herečka pred časom v jednom z rozhovorov. Očividne sa jej to celkom darí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vek #pôvab #Hollywood Film Awards #Holly Hunter

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...