Ronaldova priateľka 12 dní po pôrode?! Je toto vôbec možné...

Len nedávno priviedla na svet prvé dieťa, ale Georgína Rodriguéz, partnerka slávneho futbalistu Cristiana Ronalda, už obieha spoločenské akcie. Nie je to jediná vec, čo zaskočí.

27.11.2017 14:25
debata (3)
Georgina Rodriguez (vpravo) na podujatí v... Foto: Profimedia
Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez (vpravo) na podujatí v Madride len dvanásť dní po pôrode. Takto vyzerá priateľka športovca Cristiana Ronalda.

Dvadsaťdvaročná Španielka, ktorá porodila športovcovi dcérku Alunu, sa na benefičnom podujatí v Madride objavila v úzkych džínsoch a obopnutom tričku. A vyzerala úchvatne. Len málokto by naozaj povedal, že táto mladá brunetka necelé dva týždne pred podujatím rodila a mala za sebou deväť mesiacov tehotenstva.

Ronaldo tvorí pár s Rodriguezovou už rok a hoci ich vzťahu médiá najprv nedávali veľké šance, opak sa zdá pravdou. Pôvabná brunetka vraj skvelo vychádza aj s Ronaldovým synom Cristianom Jr., ktorého mu porodila náhradná matka. Dvojica spoločne vychováva aj dvojičky, ktorých príchod na svet potvrdil futbalista pred pár týždňami. Tiež išlo o potomstvo, ktoré portugalskému rodákovi porodila náhradná matka.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #pôrod #Telo #pôvab #Georgina Rodriguez

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....