Útok filmových blondín! Na čele krásna Margot Robbie, vyzerá úchvatne

Vyhláseniu filmových cien Gotham Awards patril pondelňajší večer v New Yorku. Na už 27. ročníku nechýbala smotánka filmového priemyslu.

28.11.2017 13:50
debata
Herečka Margot Robbie v kreácii Saint Laurent. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Margot Robbie v kreácii Saint Laurent. Herečka Margot Robbie v kreácii Saint Laurent.

Medzi hosťami akcie sa objavili známe herečky ako Carey Mulligan, Saoirse Ronan, Nicole Kidman či Reese Witherspoon. Armádu blondínok však viedla nepochybne austrálska rodáčka Margot Robbie. Sexbomba zo snímky Vlk z Wall Street prišla na podujatie v šatách na jedno rameno Saint Laurent s asymetrickým lemom sukne, ktoré odhaľovali jej stehno. K outfitu navyše zvolila priam ukážkovú úpravu, dramatické temné pery a jemne ležérne strapaté vlasy.

Herečka Zoe Kazan.
Herečka Nicole Kidman v šatách z dielne...
+13Herec Armie Hammer.

Robbie sa však napokon z ceny, ktorú mohla dostať za výkon vo filme Ja, Tonya, netešila. Bola to írska rodáčka Saoirse Ronan, ktorej ju prisúdila porota za výkon v snímke Lady Bird. Ronan, ktorá je jednou z najmladších herečiek histórie nominovaná na Oscara, si na akciu obliekla romantické šaty Rodarte.

Slávnostný galavečer bol aj priestorom na luxusnú módu. Medzi dámami žiarila tiež spomenutá Nicole Kidman v trblietavom modeli Altuzarra, ale napríklad aj romantická Allison Williams v šatách Giambattista Valli či herečka Greta Gerwig v modeli Gucci. Viac foto v galérii.

Herečka Saoirse Ronan prišla na vyhlásenie cien... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Saoirse Ronan prišla na vyhlásenie cien Gotham Awards v kreácii Rodarte. Herečka Saoirse Ronan prišla na vyhlásenie cien Gotham Awards v kreácii Rodarte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #červený koberec #herečka #Margot Robbie #sexy #Gotham Independent Film Awards

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...