Bale s kilami navyše aj krásna Pike na premiére: Čo ich čaká budúci rok?

Azda niet herca, ktorý by častejšie menil svoju fyzickú podobu ako Christian Bale. Na premiére nového filmu Hostiles sa ho nedalo prehliadnuť.

20.12.2017 09:00
debata
Zľava: Scenárista a režisér Scott Cooper,... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Zľava: Scenárista a režisér Scott Cooper, herečka Rosamund Pike a herec Christian Bale. Zľava: Scenárista a režisér Scott Cooper, herečka Rosamund Pike a herec Christian Bale.

Niekdajší predstaviteľ Batmana prišiel novinku uviesť s manželkou Sibi Blazicovou a nezaprel svoju plnú figúru a kilá navyše. Tie pribral veľmi cielene, kvôli postave Dicka Cheneyho vo filme, ktorý práve nakrúca.

Držiteľ Oscara sa už pred pár mesiacmi priznal, že jedáva koláče. „Veľa koláčov,“ komentoval s humorom svoje priberanie na margo filmu, ktorý by mal mať premiéru na budúci rok.

Pozornosť na premiére Hostiles si však vyslúžila aj herečka Rosamund Pike, britská kráska, ktorá získala hlavnú ženskú rolu. Na červenom koberci potvrdila svoju povesť štýlovej dámy a to konkrétne voľbou čierno-bielych šiat s plisovaním od značky Givenchy.

Herečka Rosamund Pike na premietaní filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Special Screening of " Rosamund Pike " Herečka Rosamund Pike na premietaní filmu Hostiles. Oblečená do šiat Givenchy.

Blondínka, ktorá má na konte nomináciu na Oscara za výkon vo filme Stratené dievča, má na budúci rok tiež niekoľko nových plánovaných projektov. Fanúšikovia sú určite zvedaví najmä na jej stvárnenie teroristky Brigitte Kuhlmannovej, ktorá v roku 1976 uniesla lietadlo spoločnosti Air France na ceste z Tel Avivu do Paríža a väznila cestujúcich spoločne so svojimi komplicmi v Ugande. Film 7 Days in Entebbe pôjde do kín v marci budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #film #Rosamund Pike #priberanie #Christian Bale

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...