Meghan Markle na zásnubných foto: Má šaty za bezmála 50-tisíc libier!

Od zverejnenia informácie, že princ Harry si vezme kanadskú herečku Meghan Markleovú, sa médiá idú pretrhnúť v hľadaní nových informácií a sledovaní kráľovského páru.

22.12.2017 14:28
debata (6)
Britský princ Harry a jeho vyvolená, herečka... Foto: SITA/AP, Alexi Lubomirski
Britský princ Harry a jeho vyvolená, herečka Meghan Markle Britský princ Harry a jeho vyvolená, herečka Meghan Markle v šatách Ralph & Russo Couture za 75-tisíc libier!

Najnovšie sa témou stali oficiálne zábery snúbencov, ktoré vznikli pri príležitosti blížiacej sa svadby. Tri fotografie zachytávajú šťastných a usmiatych partnerov v priestoroch Windsorského hradu, kde sa bude konať aj májová svadba.

Médiá si však všimli aj čosi iné! Garderóbu 36-ročnej Markleovej. A nevyhli sa porovnávaniu s Kate Middletonovou, ktorá sa pred pár rokmi zasnúbila s Harryho starším bratom – princom Williamom.

Kým vojvodkyňa z Cambridge si vystačila s decentnými krémovými šatami z dielne značky Reiss, ktorých cena bola len pár stoviek libier, jej budúca švagriná sa obliekla vo veľkolepom hollywoodskom štý­le.

Na záberoch Alexi Lubomirskeho má na sebe róbu z dielne značky Ralph & Russo, ktorá oblieka najväčšie hollywoodske hviezdy. Ako píše magazín US Weekly, cena šiat je okolo 46-tisíc libier! A to sa bavíme o cene bez dane.

Ide o model z línie haute couture, ktorú s úspechom značka Ralph & Russo prezentuje na hviezdach ako Angelina Jolie či Beyoncé. Kanadsko-americká herečka si takýto luxusný model obliekla na seba vôbec prvýkrát.

Treba však dodať, že róbu, ktorú doplnila na jednom zo záberov svetríkom od dizajnérky Victorie Beckhamovej, jej na fotenie len zapožičali. Zábery budú totiž využité aj v niekoľkých módnych magazínoch. Budúca členka britskej kráľovskej rodiny by ich po fotení mala vrátiť.

Momentálne sa množia aj špekulácie, kto navrhne Markleovej svadobné šaty. Otázne je, či zostane verná svojím koreňom a osloví niekoho zo severoamerického kontinentu, alebo pôjde o domácu britskú dielňu. Pre Kate Middletonovú zhotovili nádhernú svadobnú róbu v ateliéri Alexander McQueen.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #princ Harry #móda #Ralph & Russo #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...