Nohy odhalené v mini, dekolt neskrýva. Takto sa oblieka 71-ročná dáma?!

Hollywoodskych hviezd ako maku, ale pozornosť fotografov túžila na seba strhnúť seriálová veteránka. A vytasila naozaj silné zbrane. Možno až príliš.

03.01.2018 12:44
debata (3)
Herečka Suzanne Somers. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Suzanne Somers. Herečka Suzanne Somers.

Reč je o herečke Suzanne Somersovej, hviezde seriálu Krok za krokom, ktorý s veľkým úspechom vysielali televízie aj na Slovensku. Blondínka, ktorá mala pod palcom veľkú rodinu na televíznej obrazovke niekoľko rokov, sa prehupla cez sedemdesiatku. Zmieriť sa s tým, že niektoré kreácie už nie sú v jej veku najprimeranejšie, však rozhodne nemieni.

Herečka Jessica Chastain v kreácii Givenchy.
Herec Gary Oldman a jeho manželka Gisele Schmidt.
+20Herečka Holly Hunter pózuje fotografom na 29....

Aj na filmovom festivale v Palm Springs, kde sa v utorok večer rozdávali filmové ocenenia, sa vybrala táto 71-ročná dáma v odvážnom outfite. Vzala si na seba trblietavé minišaty so zvieracím vzorom. Aby toho nebolo málo, na obdiv vystavila okrem odhalených nôh aj svoj dekolt. A samozrejme, povestný úsmev.

Somersovej robil spoločnosť jej manžel – niekdajší televízny producent Alan Hamel, s ktorým minulý rok oslávili 40. výročie sobáša. Zdá sa, že pre neho je blondínka stále ženou číslo 1 a ich vzájomná láska sa nedá poprieť ani na momentkách z utorňajšieho večera.

zväčšiť Na akcii sa dobre zabával aj Alan Hamel a jeho... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Na akcii sa dobre zabával aj Alan Hamel a herečka Suzanne Somers. Na akcii sa dobre zabával aj Alan Hamel a jeho manželka - herečka Suzanne Somers.

Ten patril snímke The Shape of Water, ale aj hercom ako Gary Oldman, Jessica Chastain, Saoirse Ronan či Allison Janney. Jednu z cien večera si odniesla aj speváčka Mary J. Blige a ocenili aj herečku Gal Gadotovú, ktorá v uplynulom roku zaujala vo filme Wonder Woman.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #nohy #Mini #odvážna #Palm Springs #Suzanne Somers

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...