Láska pred objektívmi! Krásna Kruger a Reedus vyrazili za médiami

Na vyhlásení Zlatých glóbusov síce netajili, že sú pár, no herečka Diane Kruger pózovala pred objektívmi s režisérom oceňovaného filmu Odnikiaľ Fatihom Akinom a nie partnerom Normanom Reedusom. Zmenilo sa to vo štvrtok večer.

13.01.2018 12:00
debata
Herečka Diane Kruger prišla v spoločnosti... Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Herečka Diane Kruger prišla v spoločnosti priateľa Normana Reedusa. Herečka Diane Kruger prišla v spoločnosti priateľa Normana Reedusa.

Nemecká rodáčka, ktorá žiari v spomenutej snímke, sa objavila na ceremoniáli Critics' Choice Awards a herec Norman Reedus, s ktorým randí už vyše roka, stál po jej boku. Dvojica tak vlastne absolvovala prvé „naozaj oficiálne“ stretnutie s fotografmi. A dokonca, fotografom ponúkli aj nežný bozk pre objektívy.

Herečka a moderátorka večera Olivia Munn v...
Hereckí kolegovia zo seriálu Stranger Things...
+39Režisérka a scenáristka Greta Gerwig v kreácii...

Blondínka si na slávnostný večer obliekla kreáciu z dielne Very Wangovej, v ktorej len potvrdila povesť štýlovej hollywoodskej hviezdy. Reedus si pod pánsky tmavosivý oblek vzal čierny tenký rolák narozdiel od väčšiny pánov, ktorí volili kravaty alebo motýliky.

Krugerovej výkon vo filme Odnikiaľ, ktorého dej sa zameriava na vdovu snažiacu sa usvedčiť fanatických nacionalistických vrahov svojho manžela a syna, ospevuje porota po celom svete a v máji minulého roka na filmovom festivale v Cannes zaň získala dokonca cenu pre najlepšiu herečku. Do nominácií medzi herečky v USA sa však nedostala, čo niektorí zástupcovia filmovej brandže skritizovali.

Herečka Diane Kruger bozkáva herca Normana... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Diane Kruger a Norman Reedus Herečka Diane Kruger bozkáva herca Normana Reedusa pred objektívmi fotografov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Diane Kruger #pózovanie #pár #dvojica #Norman Reedus

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...