Súboj krásnych sestier: Slávna Penelope odhalila nôžku, Monica ešte viac!

Hoci nezískala žiadnu z cien, jej prítomnosť stále budí pozornosti viac než v prípade jej hereckých kolegýň. Dôvodom je hviezdny hollywoodsky status Penelope Cruzovej.

05.02.2018 00:00
debata
Herečka Penelope Cruz sa objavila na vyhlásení... Foto: Reuters, JAVIER BARBANCHO
Herečka Penelope Cruz sa objavila na vyhlásení cien v kreácii Atelier Versace. Herečka Penelope Cruz sa objavila na vyhlásení cien v kreácii Atelier Versace.

Aj v sobotu večer v Madride na vyhlásení cien Goya Awards sa španielska herečka ocitla v centre pozornosti. Nehovoriac o tom, že na akciu dorazila s manželom Javierom Bardemom, takže hviezdna dávka bola dvojitá.

Herečka Belen Cueta.
Herečka Maria Botto pózuje fotografom.
+13Herečka Pepa Charro.

Štyridsaťdvaročná držiteľka Oscara sa objavila na vyhlásení „španielskych Oscarov“ v bielej kreácii s trblietavými aplikáciami z dielne Atelier Versace. Pred pár týždňami sa šuškalo o tom, že talianska dizajnérka Donatella Versace sa hnevá na Cruzovú pre jej účasť v seriáli American Crime Story o zavraždení Gianniho Versaceho.

Módna firma sa od seriálu dištancovala. Zdá sa však, že vzťahy oboch dám sú v poriadku a dvojnásobná mama mohla zažiariť v kreácii s rozparkom, ktorý zvodne odhaľoval jej nohu.

Španielsky herec Javier Bardem a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Francisco Seco
Javier Bardem a jeho manželka Penelope Cruz Španielsky herec Javier Bardem a jeho manželka Penelope Cruz pózujú spoločne na červenom koberci vyhlásenia cien Goya Awards.

Na ceremoniáli sa okrem množstva ďalších domácich hviezd objavila aj Cruzovej mladšia sestra Monica. Herečka a tiež bývalá modelka si na seba obliekla o niečo odvážnejšiu kreáciu v telovej farbe, ktorej nechýbali transparentné detaily. A nepochybne sa radila medzi najsexy dámy večera.

Na červenom koberci defilovali v krásnych róbach aj dámy ako Juana Acosta, Goya Toledo či Ana Alvarez. Viac nájdete v galérii.

Španielska herečka Monica Cruz. Foto: Reuters, JAVIER BARBANCHO
Španielska herečka Monica Cruz. Španielska herečka Monica Cruz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Penelope Cruz #pôvab #Goya Awards #Monica Cruz #vyhlásenie cien

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...