Sexy Lopez oslávila 1. výročie s milencom. A takto sa predviedla!

Niekoľko kostýmov, každý poriadne sexy vystriedala speváčka Jennifer Lopez cez víkend, keď účinkovala na koncerte v Minneapolise. Zaujala však aj po skončení akcie.

05.02.2018 16:29
debata
Speváčka Jennifer Lopez počas vystúpenia na... Foto: SITA/AP, Michael Zorn
Jennifer Lopez Speváčka Jennifer Lopez počas vystúpenia na Directv Super Saturday Night pred zápasom Super Bowl.

Hudobná diva, ktorej vek 48 rokov málokto uverí, predviedla pred divákmi niekoľko hudobných hitov, vrátane tých najväčších ako Waiting for tonight či Jenny from the block. Súčasťou vystúpenia však bola aj nová skladba, ktorú zložila pre svojho milého – partnera Alexa Rodrigueza.

„Dnes je to presne rok, čo sme spolu,“ vyhlásila na pódiu Lopez. „Nechcem sa nejako rozcitlivieť a podobné veci, ale zlatko, tento song je pre teba,“ uviedla pred tým, ako začala spievať novú skladbu.

Speváčka Jennifer Lopez po podujatí 2018... Foto: Getty Images for DirecTV/VERSACE
Jennifer Lopez Speváčka Jennifer Lopez po podujatí 2018 DIRECTV NOW Super Saturday Night Concert v The Armory v Minneapolise.

Po skončení koncertu sa 48-ročná mama dvoch detí objavila aj na párty a rovnako sa stala neprehliadnuteľná. Vďaka za to patrila aj kreácii z dielne značky Versace. Minišatám s aplikáciami v tvare kríža zdobenými krištáľmi Swarovski. Rovnaký motív sa nachádzal na vysokých čižmách a tak Lopezovej look udrel do očí azda každému. Ako sa pozdáva vám, môžete zahlasovať v ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Jennifer Lopez #Versace #Super Bowl #sexy

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...