Výstrih Ramazzottiho bývalej pútal pohľady! Veď jej siaha až po pupok

Hotovú módnu prehliadku si pre divákov prvého zábavného hudobného večera na festivale Sanremo pripravila moderátorka Michelle Hunziker. Očarila však azda zakaždým.

08.02.2018 00:00
debata (7)
Moderátorka Michelle Hunziker na pódiu počas... Foto: SITA/AP, Claudio Onorati
Moderátorka Michelle Hunziker Moderátorka Michelle Hunziker na pódiu počas 68. ročníka hudobného festivalu Sanremo.

Bývalá manželka speváka Erosa Ramazzottiho sa na úvod objavil v čiernej zamatovej kreácii Armani Privé a divákom aj svojim dvom moderátorským kolegom predviedla hlboký dekolt na prednej časti. Výstrih siahal až po pupok, no strih šiat bol riešený tak, že nepôsobili vulgárne, ale veľmi elegantne.

Blondínka, ktorá má na konte moderovačky mnohých prestížnych programov, však pri tejto kreácii neskončila. Nasledovala hotová módna prehliadka v rámci jednotlivých vstupov. A hoci Michelle prekročila štyridsiatku, nejednému hosťovi museli jej pôvaby vyraziť dych.

Moderátorská dvojica Michelle Hunziker a... Foto: SITA/AP, Claudio Onorati
Michelle Hunziker a Pierfrancesco Favino Moderátorská dvojica Michelle Hunziker a Pierfrancesco Favino spoločne na pódiu počas hudobného festivalu Sanremo.

Od roku 2014 je rodáčka zo švajčiarskeho Sorenga vydatá za Tomasa Trussardiho, s ktorým má aj dve deti – dcérky Sole a Celeste. Už dospelú dcéru Auroru, z ktorej sa v Taliansku stala internetová celebrita, má zo zväzku so spomenutým Ramazzottim.

zväčšiť Umelecký riaditeľ hudobného festivalu Sanremo... Foto: SITA/AP, Claudio Onorati
Italy Song Festival Umelecký riaditeľ hudobného festivalu Sanremo Claudio Baglioni, (vpravo) s moderátorkou Michelle Hunziker a zabávačom Rosariom Fiorellom.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #výstrih #Armani Privé #Michelle Hunziker #Sanremo

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....