Pozeral jej niekto vôbec do očí? Herečka Cruz ohúrila plným dekoltom

Najviac ju nepochybne preslávila rola v seriáli Orange is the new black. Herečka Jackie Cruz je však známa aj vďaka svojim ženským krivkám. Mimoriadne obdareným.

09.02.2018 00:00
debata (5)
Herečka Jackie Cruz bola neprehliadnuteľná aj... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Jackie Cruz bola neprehliadnuteľná aj vďaka jej odvážnemu a plnému výstrihu. Herečka Jackie Cruz bola neprehliadnuteľná aj vďaka jej odvážnemu a plnému výstrihu.

Rodáčka z New Yorku, ktorej v žilách koluje dominikánska krv, sa objavila v stredu večer na akcii amfAR a plný dekolt nechala vyniknúť naozaj výrazným spôsobom. Smotanové šaty s hlbokým dekoltom odhaľovali toho viac ako dosť, aby sa mužská heterosexuálna spoločnosť musela v prítomnosti tejto dámy cítiť mierne neisto. A pozerať sa jej do očí.

Televízna osobnosť a modelka Heidi Klum prišla...
Topmodelka Ashley Graham prišla v kreácii...
+23Štylistka speváčky Halsey chráni jej odvážne...

Tmavovláska, ktorá v spomenutom seriáli stvárnila jednu z obyvateliek ženskej väznice – trestankyňu Flacu, si na slávnostné gala obliekla kreáciu z dielne John Paul Ataker a nepochybne zaujala. Po boku štíhlych modeliek pôsobila nanajvýš výrazne.

Hoci Cruzovú vídať v poslednom období na viacerých spoločenských akciách, jej herecká kariéra sa od konca Orange is the new black trochu pribrzdila. Ohlásené však má už dva nové projekty, ktorých produkcia a premiéra sú datované na tento a budúci rok.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #odhalenie #výstrih #amfar #Jackie Cruz

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....