Milenky ozdobili markízacky žúr! Pauhofová aj Líšková kráľovné večera

Televízia Markíza už odštartovala väčšinu svojich kľúčových ťahákov sezóny (seriál Milenky to čaká v piatok večer) a pri tej príležitosti bol čas aj na "žúr". Samozrejme, mediálny, aby sa novinári oboznámili s novými projektmi.

02.03.2018 18:07
debata (8)
Hrdinky nového seriálu Milenky sa objavili na... Foto: Peter Zakovic
Táňa Pauhofová, Antónia Lišková, Gabriela Marcinková a Zuzana Norisová Hrdinky nového seriálu Milenky sa objavili na párty spoločne - zľava: Herečka Táňa Pauhofová, Antónia Líšková, Gabriela Marcinková a Zuzana Norisová.

V jednom z bratislavských podnikov sa vo štvrtok večer stretlo mnoho známych televíznych tvárí, ktoré tvoria súčasť etablovaných programov, ale prišli aj také, ktoré by mali lákať v nasledujúcich týždňoch a mesiacoch. Nepochybne najväčším pútačom počas štvrtkového eventu bolo kvarteto dám zo seriálu Milenky.

Dvanásťdielna novinka poskytla priestor známym slovenským herečkám Táni Pauhofovej, Gabriele Marcinkovej a Zuzane Norisovej, doplnila ich tiež Slovenka Antónia Líšková, ktorá síce nemá za sebou veľa projektov na Slovensku, za to v Taliansku patrí medzi hotové hviezdy televízie aj filmu.

Hrdinky seriálu Milenky zľava: Herečka Táňa...
Moderátor Matúš Krnčok.
+32Sestry Daniela a Veronika Nízlové.

Všetky štyri herečky v duchu seriálovej výpravy, ktorá divákov zavedie do sveta slušne zabezpečených, viac-menej štýlových žien, sa objavili aj pred objektívmi. Bola radosť pozrieť najmä na Táňu Pauhofovú v sivom nohavicovom kostýme ležérne doplnenom rolákom či Líškovú a jej výrazné šaty s kvetinovou potlačou. To boli ukážkové looky večera. Zahanbiť sa však nenechala ani Marcinková a Norisová. Či naplnia herečky aj divácke očakávania, sa ukážu už v piatok večer.

Do Bratislavy na markízacku mediálnu párty... Foto: TV Markíza
Jasmína Alagič a porotca Matěj Ruppert. Do Bratislavy na markízacku mediálnu párty dorazili len dve zo superstarovských tvárí - moderátorka Jasmína Alagič a porotca Matěj Ruppert.

Už minulú nedeľu odštartovala na obrazovke Superstar. Bohužiaľ, prvá časť veľa noviniek v rámci formátu nepriniesla. Ba čo viac, objavilo sa aj pár momentov, pri ktorých sa chcelo nejednému vypnúť od hanby televíziu – napríklad vo chvíli, keď porota slovne a veľmi nevkusne „onanovala“ nad krásnou, no nie veľmi talentovanou súťažiacou. Je až div, že niečo podobné sa objavilo na obrazovke v čase, keď svetom hýbe hnutie MeToo. Snáď sa tvorcovia radšej zamerajú v budúcnosti najmä na hľadania talentu. Ak budú speváci za niečo stáť, mohlo by to obsah aspoň trochu vylepšiť. Na štvrtkovej párty Superstar program zastúpila Jasmína Alagič ako moderátorka a porotca Matěj Ruppert.

zväčšiť Zľava: Rasťo Sokol s hercami Marekom Fašiangom,... Foto: TV Markíza
Rasťo Sokol s hercami Marekom Fašiangom, Braňom Deákom a Róbertom Jakabom. Zľava: Rasťo Sokol s hercami Marekom Fašiangom, Braňom Deákom a Róbertom Jakabom.

Očakávaný je aj Najväčší víťaz – ďalšia súťažná šou o chudnutí, ktorej ambíciou je nadviazať na úspechy Extrémnych premien. Tentoraz sa predstavia dva tímy, ktoré spoločne bojujú a zhadzujú kilogramy. Markíza predstavila ako moderátorku šou Monu Zázrivcovú.

Medzi novinkami sú aj ďalšie projekty, vysielacia sezóna však bude stavať aj na osvedčených trhákoch. Veľkým prekvapením sú najmä Oteckovia, ktorých predstavitelia nechýbali ani na štvrtkovej akcii. Prišla Monika Hilmerová, štvorica pánov v zložení Marek Fašiang, Filip Tuma, Braňo Deák a Vlado Kobielsky aj detské hviezdy projektu. Seriál sledujú masy a nové časti sú určite na pláne dňa.

Sestry Daniela a Veronika Nízlové. Foto: TV Markíza
Sestry Daniela a Veronika Nízlové. Sestry Daniela a Veronika Nízlové.

V galérii zo štvrtkovej párty si môžete pozrieť aj ďalšie známe tváre televízie.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Táňa Pauhofová #žúr #Antónia Líšková #Milenky

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...