Slovenky na Levoch bodovali! Kronerová elegantná, Vinczeová žiarila

Vyhlásenie českých filmových cien Český lev sa bez slovenských zástupcov nemôže zaobísť. Konieckoncov, herečka Zuzana Kronerová si počas uplynulého víkendu prevzala aj cenu v hlavnej hereckej kategórii.

12.03.2018 11:17
debata (5)
Herečka Táňa Pauhofová na vyhlásení cien Český... Foto: Profimedia
Herečka Táňa Pauhofová na vyhlásení cien Český lev. Herečka Táňa Pauhofová na vyhlásení cien Český lev.

Prítomnosť slovenských zástupcov počas slávnostného sobotňajšieho večera však bola omnoho početnejšia. A prím hrali najmä známe dámy.

Popri Kronerovej, ktorá sa predviedla v tmavomodrých večerných šatách s trblietavou aplikáciou v dekolte a pôsobila veľmi elegantne, sa medzi pozvanými hosťami objavila aj herečka Božidara Turzonovová či napríklad herečka Anka Šišková, ktorá sprevádzala nominovanú dcéru Terezu Nvotovú.

Moderátorka vyhlásenia cien Český lev Adela...
Herečka Anka Šišková (vľavo) a jej dcéra Tereza...
+18Herečka Zuzana Kronerová na vyhlásení cien...

V prípade rodinného dua platila stávka na čiernu farbu – obe dámy sa do nej zaodeli a počas slávnostného gala predviedli skôr ležérnejšiu verziu večerného odevu. Treba zdôrazniť, že tentoraz vyšla voľba viac Anke Šiškovej, ktorej šaty so zaujímavo riešeným výstrihom v kombinácii s čiernymi sandálikmi na jemnej platforme, fungovali primerane jej veku aj príležitosti.

Herečka Zuzana Kronerová na vyhlásení cien... Foto: Profimedia
Herečka Zuzana Kronerová na vyhlásení cien Český lev. Herečka Zuzana Kronerová na vyhlásení cien Český lev.

Dcéra Tereza Nvotová stavila na šaty z čipky, ktoré doplnila čiernymi priehľadnými pančuchami a drobným perličkovým náhrdelníkom. Je zaujímavé, že kým mame Anke Šiškovej sa darí pôsobiť mladistvo a dokáže to podporiť aj výberom módnych kúskov, dcéra Tereza pôsobí často zbytočne staršie a usadlejšie. V tomto prípade to nepochybne spôsobujú aj drobné detaily ako napríklad lakované lodičky na midi-podpätku alebo zbytočne silné líčenie.

Herečka Anka Šišková (vľavo) a jej dcéra Tereza... Foto: Profimedia
Herečka Anka Šišková (vľavo) a jej dcéra Tereza Nvotová. Herečka Anka Šišková (vľavo) a jej dcéra Tereza Nvotová.

Skúsenosti s červeným kobercom má už za uplynulé roky herečka Táňa Pauhofová a je to aj vidieť. Jej voľba večerných šiat s odhalenými ramenami a zaujímavo riešenými rukávmi vo výraznej kráľovskej modrej fungovala výborne. Kontrast farebnosti s pleťou a farbou vlasov herečky bol na jednotku. Ukážková bola aj listovka do ruky. Na diskusiu bol však rozparok na šatách, ktorý miestami narúšal výslednú siluetu.

Moderátorka vyhlásenia cien Český lev Adela... Foto: Česká filmová a televízna akadémia
Moderátorka vyhlásenia cien Český lev Adela Vinczeová. Moderátorka vyhlásenia cien Český lev Adela Vinczeová.

Poslednou známou Slovenkou na sobotňajšom gala bola moderátorka Adela Vinczeová, ktorej českí susedia už druhýkrát zverili sprevádzanie slávnostným večerom. Blondínka stavila na spoluprácu so svojou dvornou dizajnérkou Michaelou Ľuptákovou. Strieborné lurexové šaty s elastickým topom a výraznejšou večernou sukňou vyzerali efektne na kamerách aj vo svetlách bleskov – materiál hádzal v nasvietení jemné odlesky a pôvabne sa ligotal, Vinczeová pôsobila na pódiu jemne a žensky a pritom patrične pompézne. Voľba šiat však bola trochu dvojsečná – na záberoch z after-párty, kde už svetlo nebolo také ideálne, vidieť, že z niektorých uhlov moderátorke nerobil ideálnu službu práve elastický vrchný diel.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Zuzana Kronerová #Táňa Pauhofová #Český lev #Slovenky #Adela Vinczeová

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....