Špicaté prsia možno nemá, ale na premiére nová Lara Croft žiari!

Očakávania už niekoľko mesiacov vzbudzuje novinka Lara Croft - ďalšie spracovanie osudov akčnej počítačovej hrdinky, ktorej svoju tvár kedysi prepožičala Angelina Jolie. Jej náhradníčka je celkom iná.

13.03.2018 14:28
debata
Herečka Alicia Vikander prišla na premiéru v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Alicia Vikander prišla na premiéru v kreácii Louis Vuitton. Herečka Alicia Vikander prišla na premiéru v kreácii Louis Vuitton.

Rolu Croftovej dostala švédska herečka Alicia Vikander, ktorá je krásnou dámou, ale od zmyselnej Jolieovej sa vizuálne celkom líši. Podobné názory panujú aj pri podobnosti Vikanderovej so samotnou počítačovou predlohou.

Na adresu porovnania s Jolieovou si 29-ročná herečka zažartovala počas návštevy v talk-šou Grahama Nortona. „Nemám také špicaté prsia ako prvá Lara. Ale mala som celkom jasnú predstavu, ako ju budem hrať,“ uviedla vtedy. Herečka absolvovala náročný tréning.

Herečka Alicia Vikander stvárnila slávnu...
Režisér filmu Tomb Raider Roar Uthaug (vľavo) a...
+6Herec Walton Goggins a jeho manželka Nadia...

„Trvalo mi štyri mesiace, kým som sa dostala do formy. Nikdy predtým som nezdvihla činku, robila som balet a tréner mi povedal, že som skutočne nerozvinutá,“ uviedla s humorom v spomenutej talk-šou herečka. Doplnila tiež, že hoci si myslela, že jej svaly zostanú večne, stačili tri týždne ničnerobenia po skončení nakrúcania a o všetky prišla.

Na pondelňajšej premiére filmu v Los Angeles však kráska predviedla nepochybne príťažlivú fyzickú formu a objavila sa pred objektívmi v šatách Louis Vuitton. S francúzskou značkou spolupracuje už niekoľko sezón ako reklamná tvár, takže ju oblieka na všetky spoločenské aj profesionálne príležitosti.

Do slovenských kín príde nová Lara Croft vo štvrtok 22. marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #premiéra #tréning #Alicia Vikander #Lara Croft

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...