Trpela ukrutnými bolesťami. Dnes Halsey žiari a (opäť) provokuje

Prežila ťažké chvíle v nemocnici po operácii a rozprávala o tom aj na pondelňajšom gala. Speváčka Halsey si dokonca vyslúžila ocenenie večera.

22.03.2018 00:00
debata
Speváčka Halsey na podujatí Blossom Ball v New... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Halsey na podujatí Blossom Ball v New Yorku. Speváčka Halsey na podujatí Blossom Ball v New Yorku.

Len 23-ročná hviezdička je jednou zo žien, ktoré na vlastnej koži zažili ochorenie zvané endometrióza (ide o najčastejšie ochorenie žien v reprodukčnom veku, pri ktorom sa čiastočky sliznice maternice, nazvanej endometrium, nachádzajú mimo maternice). V januári minulého roka podstúpila operáciu a priznala, že išlo o jeden z najbolestivejších zážitkov jej života.

„Všetci, ktorí ste sledovali môj boj, alebo sami prežívate niečo podobné, dobre viete, aké psychicky vyčerpávajúce a fyzicky bolestivé toto ochorenie a zákroky s ním spojené môžu byť. Ale najdôležitejšie je veriť, že tieto chirurgické zákroky snáď pomôžu vyliečiť moju endometriózu,“ uviedla vtedy Halsey.

Speváčka Halsey na podujatí Blossom Ball v New... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Halsey na podujatí Blossom Ball v New Yorku. Speváčka Halsey na podujatí Blossom Ball v New Yorku.

Na gala, ktoré sa konalo v pondelok a za ktorým stojí Americká nadácia endometriózy, sa však už Halsey usmievala a zdá sa, že jej stav je dnes bezproblémový.

Americká hudobná hviezdička si na túto príležitosť obliekla šaty z kolekcie J. Mendel a, samozrejme, opäť nespochybnila svoju povesť provokujúcej hviezdy. Pod priehľadným materiálom sa črtalo jej biele body a odhaľovala nahé stehná aj časť pozadia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #operácia #endometrióza #Halsey

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...