Hviezdny pár opäť spolu: Blake Lively zaujala v káre. A čo manžel?

Na internete sa objavil trailer k pokračovaniu filmu Deadpool s Ryanom Reynoldsom. Jeho manželka Blake Lively o pár hodín na to vyrazila aj s polovičkou na premiéru.

24.03.2018 00:00
debata
Manželia Blake Lively a Ryan Reynolds na... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Manželia Blake Lively a Ryan Reynolds na premiére filmu Final Portrait. Manželia Blake Lively a Ryan Reynolds na premiére filmu Final Portrait.

Slávnu manželskú dvojicu zvečnili objektívy na premietaní filmu Final Portrait v Guggenheimovom múzeu v New Yorku. Ako si americké médiá všimli, dvojica sa neobjavila spolu na červenom koberci od mája 2017 – vtedy spoločne kráčali v Metropolitnom múzeu na akciu MET Gala.

Lively a Reynolds však rozhodne nepatria k tým párom, o ktorých by sa šuškalo, že ich trápi kríza. Dvojica si veľmi pravidelne prejavuje náklonnosť v rozhovoroch, alebo na sociálnych sieťach. Často sa objavujú aj ich zábery, ktoré zhotovili paparazzovia počas civilného života.

Herečka Blake Lively na premiére filmu Final... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Blake Lively Herečka Blake Lively na premiére filmu Final Portrait v šatách značky Monse.

Hviezdny pár si však vo štvrtok večer užil slávnostnú premiéru snímky, ktorú režíroval Stanley Tucci – dlhoročný kamarát Ryana Reynoldsa. Hollywoodsky fešák stavil na tradičný pánsky oblek s úzkou kravatou, jeho polovička bola originálnejšia. Obliekla si asymetrické šaty s károvaným dezénom od značky Monse.

Iba pred pár dňami sa Lively v rozhovore vyjadrila na margo svojho módneho štýlu a tiež na margo faktu, že ako jedna z mála hollywoodskych hviezd nevyužíva služby štylistu. Zdôvodnila to takto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #Blake Lively #Ryan Reynolds #Deadpool 2 #Monse

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...