Slovenka v 60-ke pózovala nahá na obálku knihy. Pozrite sa na to telo!

O tom, či za niečo stoja jej dizajnérske kvality, alebo spisovateľský talent, môžeme viesť diskusiu. Ale jedno je isté. Ak príde na fyzický vzhľad, strčí Rebecca Justh do vrecka mnohé mladšie dámy.

23.03.2018 15:30
debata (1)
Rebecca Justh pózuje pri velkom plagáte... Foto: Profimedia
Rebecca Justh pózuje pri velkom plagáte podobizne obálky knihy Mám 60 rokov. No a?. Rebecca Justh pózuje pri velkom plagáte podobizne obálky knihy Mám 60 rokov. No a?.

Zjavne si to táto žena, ktorá si k menu pripisuje množstvo profesií a vyskúšala už v živote naozaj všeličo aj uvedomuje. Ako inak vysvetliť, že na šla s kožou na trh – a to doslova. Vo štvrtok večer v Bratislave pokrstila knižnú novinku Mám 60 rokov. No a?

Brunetka, ktorú zvyčajne na verejnosti vídať s typickym vyčesaným copom na spôsob 90-tych rokov a výraznými okuliarmi, zaujala hostí akcie už tým, že sa trikrát prezliekala. Ale tiež obálkou, ktorá ku knihe vznikla. Justh totiž na nej pózuje celkom nahá! Áno, v šesťdesiatke.

Niekto by mohol namietať, že ide o výsledok šikovnej retuše, ale zábery z Instagramu, kde sa podnikateľka podelila o nedávne „bikinové“ momentky z dovolenky, hovoria jasne.

Recept na to, ako sa udržať v takej skvelej forme, sľubuje práve spomenutá publikácia. Ktohovie, možno sa z Justhovej najnovšie stane motivátorka. Fanúšikov už nepochybne má aj medzi prominentnými kolegami. Na štvrtkovú akciu sa prišli pozrieť známe dámy ako Karin Majtánová, Marcela Molnárová či Jana Mináriková.

Rekax#live #lifestyle #beach

Príspevok, ktorý zdieľa Rebecca Justh (@rebeccajusth),

Relax na plazi #zanzibar #relax #beach #lifestyle

Príspevok, ktorý zdieľa Rebecca Justh (@rebeccajusth),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #nahá #krst #Rebecca Justh

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...