Dochrámaný Neymar opäť vyrazil na žúr. Jeho láska Bruna bola ako zjavenie

Stále síce musí používať barly, ale to nebráni slávnemu futbalistovi Neymarovi, aby sa zúčastňoval na prestížnych spoločenských akciách. K takým patrí aj benefícia amFAR.

15.04.2018 12:00
debata
Brazílsky futbalista Neymar a jeho priateľka... Foto: SITA/AP, Andre Penner
Brazílsky futbalista Neymar a jeho priateľka Bruna Marquezine. Brazílsky futbalista Neymar a jeho priateľka Bruna Marquezine.

V brazílskom Sao Paule sa konal charitatívny večer, ktorého cieľom je zbierať finančné prostriedky na boj s AIDS a športovec naň vzal obe dôležité ženy svojho života.

Pred fotografov predstúpila Nadine Santos, Neymarova mama, ktorá bola neprehliadnuteľná aj vďaka svojmu žoviálnemu vystupovaniu a pózovaniu. A rovnako v tieni nezostala ani Neymarova polovička – modelka a herečka Bruna Marquezine.

Brazílska modelka a herečka Bruna Marquezine,...
Brazílsky futbalista Neymar a jeho priateľka...
+3Brazílsky futbalista Neymar a jeho priateľka...

Dlhonohá kráska so sexy krivkami sa obliekla do vyšívaného overalu s pridanou vyšívanou sukňou a stala sa kráľovnou večera. Jej kreácia vznikla v dielni Atelier Versace.

Marquezine celkom jasne dala počas večera viackrát najavo, kto je jej mužom. K Neymarovi sa nežne túlila a bozkávala ho aj pred objektívmi. Futbalista sa rozhodne nebránil. Konieckoncov, kto by sa rád nepýšil takou krásnou polovičkou.

Brazílska modelka a herečka Bruna Marquezine,... Foto: SITA/AP, Andre Penner
Bruna Marquezine Brazílska modelka a herečka Bruna Marquezine, ktorá je priateľkou futbalistu Neymara, bola neprehliadnuteľná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #priateľka #pôvab #amfar #sexy #Bruna Marquezine

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...