Kidman ako pozlátená socha, lyžiarka Vonn sa utopila v žltej pohrome!

Hoci so svetom európskej pop-music nemá tá americká country mnoho spoločného, jej hviezdy sa občas prebojujú aj do európskeho priestoru. Napríklad aj v rámci pozornosti, ktorá patrí červeným kobercom.

16.04.2018 14:40
debata
Herečka Nicole Kidman v kreácii Michael Kors. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Nicole Kidman v kreácii Michael Kors. Herečka Nicole Kidman v kreácii Michael Kors.

Na prestížnom podujatí 53. ročníka vyhlásenia cien Americkej akadémie country hudby sa zišla väčšina predstaviteľov hudobnej scény a tých najväčších hviezd. Už tradične nechýbali mená ako Carrie Underwood, Miranda Lambert či Hillary Scott z Lady Antebellum.

Herečka Rebecca Romijn a jej manžel Jerry...
Speváčka Brittany Kerr.
+13Lyžiarka Lindsey Vonn bola neprehliadnuteľná vo...

Móda dám bola elegantná a pôvabná, nie zbytočne prehnaná, občas možno s prvkami jemného gýča. Už tradične sa medzi hviezdy najfotografova­nejšie zaradila dáma, ktorá má s country spoločného manžela. Reč je o herečke Nicole Kidmanovej, ktorá sprevádzala svoju polovičku – Keitha Urbana. Obliekla si šaty v zaujímavej žltkastej farbe pošité flitrami od Michaela Korsa. Pútavý bol najmä odhalený chrbát.

Speváčka Miranda Lambert. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Miranda Lambert. Speváčka Miranda Lambert.

Medzi príťažlivými dámami žiarila aj Miranda Lambert vo výraznej červenej kreácii, ktorá odhaľovala jej poprsie cez transparentné prestrihy a veľmi odvážna bola aj speváčka Lana. Tej zo zlatých šiat vykukovalo masívne poprsie a nepochybne najmä páni museli byť jej výzorom fascinovaní.

Lyžiarka Lindsey Vonn bola neprehliadnuteľná vo... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lyžiarka Lindsey Vonn bola neprehliadnuteľná vo výraznej žltej kreácii. Lyžiarka Lindsey Vonn bola neprehliadnuteľná vo výraznej žltej kreácii.

Zvláštnu voľbu priniesla pred objektívy lyžiarka Lindsey Vonn, ktorá prišla jednu z cien odovzdať. Výrazné šaty s masívnou tylovou sukňou a elastickým topom s dlhými rukávmi v žltej farbe. Znie to originálne, ale výsledok bol na zváženie. Blondínka Vonn ašpirovala na titul najhoršie oblečenej dámy večera. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Nicole Kidman #country #Miranda Lambert #Lindsey Vonn

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...