Prsia vytlačené nahor, stehno odhalené! Kardashianka opäť provokuje

Jeden zvodnejší look ako druhý strieda v uplynulých dňoch televízna hviezda Kim Kardashian. V New Yorku bola v centre pozornosti v šatách kanárikovskej žltej farby.

10.05.2018 10:00
debata (4)
Televízna celebrita Kim Kardashian v šatách z... Foto: Profimedia
Kim Kardashian Televízna celebrita Kim Kardashian v šatách z dielne Versace predvádza príťažlivé krivky.

Tridsaťsedemročná internetová celebrita sa zúčastnila na oficiálnej večeri portálu Business of Fashion a pre túto príležitosť si obliekla model z kolekcie značky Versace. Podobne ako počas slávnostného galavečera v Metropolitnom múzeu, kde ju tiež obliekal ateliér s medúzou v logu, sa Kardashian prezentovala ako dokonalá sexbomba.

Jej krivky tentoraz podčiarkol všitý korzet, ktorý zdôraznil poprsie aj štíhly driek. A sukňa z hodvábneho saténu zase odhaľovala pod vysokým rozparkom jednu z nôh.

Kim Kardashian kráča po schodoch do... Foto: Reuters, BRENDAN MCDERMID
Kim Kardashian kráča po schodoch do Metropolitného múzea v New Yorku. Kim Kardashian kráča po schodoch do Metropolitného múzea v New Yorku.

Kardashianovská rodina sa aj tento rok objavila na podujatí MET Gala v New Yorku v početnom zastúpení. Zo sestier chýbali len nedávno rodiaca Khloe a tiež najstaršia Kourtney. Topmodelka Kendall Jenner, jej sestra Kylie Jenner a tiež mama celého klanu Kris Jenner však akciu nezmeškali. V rebríčku najlepšie oblečených dám však nepochybne opäť vyhrávala Kim. V zlatých šatách Versace vyzerala ako reklama na božské krivky Venuše.

Diane Kruger bola neprehliadnuteľná v kreácii...
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #New York #Versace #Telo #Kim Kardashian #provokácia #krivky

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...