Krásna Charlize Theron vo Viedni: Prilákal ju úchvatný koncert

Hviezdneho (a krásneho) hosťa v prvom rade VIP lóže mal vo štvrtok večer veľkolepý koncert Viedenskej filharmónie a ruskej opernej divy Anny Netrebko vo Viedni. Okrem tisícov divákov si ho prišla pozrieť aj Charlize Theron.

01.06.2018 11:49
debata
Herečka Charlize Theron prijala pozvanie na... Foto: Reuters, Lisi Niesner
Charlize Theron Herečka Charlize Theron prijala pozvanie na koncert vo viedenskom Schönbrunne.

Juhoafrická rodáčka a držiteľka Oscara sa objavila v metropole Rakúska z dôvodu prevzatia ocenenia Crystal of hope od organizátora akcie Life Ball, ktorá sa už niekoľko rokov zameriava na pomoc a zbieranie finančných prostriedkov pre výskum a prevenciu HIV. Zároveň je veľkolepým mestským karnevalom a oslavou originality a jedinečnosti.

zväčšiť Sopranistka Anna Netrebko bola hviezdou... Foto: Reuters, Lisi Niesner
Anna Netrebko Sopranistka Anna Netrebko bola hviezdou hudobného koncertu vo Viedni, ktorý sa konal pod holým nebol v Schönbrunne.

Theron si prevzala ocenenie z rúk organizátora akcie Geryho Keszlera, no priznala sa, že na sobotňajšej akcii sa osobne nezúčastní. „Z rodinných dôvodov nemôžem prísť, ale budem tam prítomná duchom,“ uviedla podľa Krone.at.

Štvrtkový koncert v záhrade viedenského paláca Schönbrunn si však ujsť nenechala. A spolu s ňou aj desaťtisícky turistov a domácich, ktorí si prišli pozrieť ruskú divu Annu Netrebko na koncertné predstavenie s veľkolepou výpravou. Na druhom programe tento koncert vysielala aj slovenská RTVS.

zväčšiť Atmosféra na koncerte Viedenskej filharmónie a... Foto: Reuters, Lisi Niesner
Atmosféra na koncerte Viedenskej filharmónie a Anny Netrebko vo viedenskom Schönbrunne. Atmosféra na koncerte Viedenskej filharmónie a Anny Netrebko vo viedenskom Schönbrunne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Anna Netrebko #Charlize Theron #Schönbrunn

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...