Najvplyvnejšia celebrita sveta znovu útočila... bradavkami v pozore!

Kedysi si z nej módny svet robil žarty a považoval ju len za lacnú hviezdičku na jednu sezónu. Nuž, lacná pre niekoho možno zostala, ale vplyv Kim Kardashianovej je neoddiskutovateľný.

06.06.2018 16:00
debata (4)
Televízna a internetová celebrita Kim... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kim Kardashian West Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian West na CFDA Fashion Awards.

Slávna televízna a internetová celebrita sa v pondelok večer stala držiteľkou prvej ceny pod názvom Influencer Award (Cena pre najvplyvnejšiu osobnosť) v rámci galavečera cien Americkej rady módnych dizajnérov.

Prítomnosť kyprej brunetky bola samozrejmosťou. Triumf v módnom svete, ktorý ju kedysi vnímal s takým dešpektom, si určite táto dáma nenechá ujsť. Ani tentoraz však nesklamala svojich najskalnejších a predviedla svoj zmysel pre provokáciu.

Ashley Graham na udeľovaní módnych cien CFDA v...
Kaia Gerber na udeľovaní módnych cien CFDA.
+12Gigi Hadid na udeľovaní módnych cien CFDA v New...

Stačila na to tenučká látka kreácie od dizajnéra Ricka Owensa, ktorú si Kim Kardashian na odovzdávací ceremoniál obliekla. Pod bielym súknom sa veľmi jasne črtali obliny jej poprsia aj bradaviek a internetová hviezda sa nepochybne zaradila medzi najsexy dámy večera.

Počas neho ocenili aj ďalšie známe osobnosti – napríklad modelka Naomi Campbell sa stala držiteľkou trofeje pre Módnu ikonu, najlepší dizajnér dámskej kolekcie je Raf Simons z módneho domu Calvin Klein. Medzinárodnú cenu si prevzala Donatella Versace a výnimočný prínos slávila Carolina Herrera.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #New York #cena #Kim Kardashian #odvaha #bradavky

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....