Kolegovia vzdali hold Clooneymu, krásna Amal ho dojala k slzám!

Herec George Clooney je od štvrtkového večera ďalším držiteľom ceny za celoživotný prínos kinematografii od AFI (Americký filmový inštitút). Na slávnostnom gala mu gratulovali kolegovia, ale aj manželka Amal Clooney.

08.06.2018 11:35
debata
Herec George Clooney a jeho manželka Amal... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herec George Clooney a jeho manželka Amal Clooney (v šatách Prada). Herec George Clooney a jeho manželka Amal Clooney (v šatách Prada).

Bolo to vôbec prvýkrát, čo sa právnička a matka dvojičiek pred médiami tak otvorene vyjadrila na manželovu adresu. A boli to naozaj krásne slová. Kamery dokonca zachytili 56-ročného Clooneyho, ako sa mu pri manželkiných slovách tisnú slzy do očí.

„Hoci George veľmi skromne pripisuje väčšinu úspechu, ktorý dnes večer oslavujeme, šťastiu, ja si myslím, že to je výnimočný talent a charakter, ktorého sem doviedli,“ uviedla pred zaplnenou sálou 40-ročná Amal Clooney. „A presne tieto vlastnosti z neho robia aj úžasného manžela a otca,“ pokračovala.

George Clooney a jeho manželka Amal Clooney,...
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian...
+9Herečky Courteney Cox (vľavo) a Jennifer...

„Stretla som Georga, keď som mala 35 a už som pomaly začínala rezignovať na hrozbu, že sa stane zo mňa stará dievka. Ale potom sme sa stretli, začali sa skrývať v mojom londýnskom byte a veľmi skoro som začala cítiť, že nezáleží na tom, čo sa udeje, ale už nikdy nechcem byť s nikým iným, len s ním,“ vyhlásila príťažlivá brunetka, ktorú na slávnostný večer obliekla značka Prada.

„Keď sme boli od seba, nemohla som spávať a ľudia mi vravia, že keď si čítam správy od neho, alebo listy, ktoré mi tajne skryje do kabelky, mám na tvári typický výraz a úsmev. Prešlo päť rokov a nič z toho sa nezmenilo. Je to človek, ktorý má moje absolútne zbožňovanie a tiež človek, ktorého úsmev ma dokáže zakaždým roztopiť. Moja milovaný, čo som našla s tebou, je úžasná láska, o akej som vždy dúfala, že existuje. A vidieť teba s našimi deťmi Ellou a Alexandrom je tá najväčšia radosť môjho života,“ uviedla tiež vo svojom príhovore mimoriadne emotívna a osobná Amal Clooney.

Herečky Courteney Cox (vľavo) a Jennifer... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Courteney Cox (vľavo) a Jennifer Aniston Herečky Courteney Cox (vľavo) a Jennifer Aniston spoločne vtipkovali na Clooneyho adresu.

Samozrejme, po tomto príhovore nasledoval bujarý potlesk a dokonca aj standing ovations. Medzi hosťami večera, ktorí tiež prehovorili na Clooneyho počesť, boli napríklad herečky Jennifer Aniston, Courteney Cox alebo Julianna Margulies, s ktorou Clooney účinkoval ešte v seriáli Pohotovosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #láska #George Clooney #príhovor #dojatie #slzy #Amal Clooney #herečky

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...