Magická 50-ka?! Tieto dámy vyzerajú skvelo, ohúri modelka aj herečka!

Na štvrtkovej akcii v Los Angeles, kde Americký filmový inštitút ocenil herca Georga Clooneyho, sa objavilo niekoľko jeho bývalých kolegýň. Hoci väčšina z nich sa krúti okolo päťdesiatky, vyzerali výborne.

09.06.2018 12:00
debata
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian Lacroix Haute Couture. Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian Lacroix Haute Couture.

Na červenom koberci sa objavila napríklad herečka Jennifer Aniston, ktorá už roky púta pozornosť svojou ukážkovou formou a mladistvým vzhľadom. Vo februári budúceho roka oslávi táto dáma okrúhlu päťdesiatku, v šatách Christian Lacroix Haute Couture by však pokojne mohla konkurovať aj ročníkom o pár čísel mladším.

Modelka Cindy Crawford vyzerala v bielych... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Modelka Cindy Crawford vyzerala v bielych šatách na jedno rameno očarujúco. Modelka Cindy Crawford vyzerala v bielych šatách na jedno rameno očarujúco.

Azda ešte ohurujúcejšia bola na červenom koberci podujatia 52-ročná bývalá supermodelka Cindy Crawford. Jej voľba snehobielych šiat na jedno rameno bola vynikajúcim ťahom a dvojnásobná mama vyzerala étericky a elegantne zároveň.

Herečka Julianna Margulies prišla tiež podporiť... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Julianna Margulies Herečka Julianna Margulies prišla tiež podporiť svojho bývalého kolegu zo seriálu Pohotovosť.

Rovnaký vek má podľa rodného listu aj ďalšia z pozvaných dám – herečka Julianna Margulies, ktorá kedysi s hercom Clooneym účinkovala v seriáli Pohotovosť. Aj v jej prípade však platí, že vek jej neubližuje, zostala šarmantná a pôvabná a potvrdila to aj na akcii AFI. Ďalšie dámy, medzi nimi aj štýlovú a krásnu Cate Blanchettovú (49) a elegantnú Courteney Coxovú (53) a hviezdnych hostí si pozrite v galérii.

George Clooney a jeho manželka Amal Clooney,...
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Christian...
+9Herečky Courteney Cox (vľavo) a Jennifer...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #Jennifer Aniston #Cindy Crawford #pôvab #päťdesiatka

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...