Krásna ako obrázok! Smatanová krstila Dvere, oslnila sexi vzhľadom

Krásna ako obrázok, štýlová ako máloktorá slovenská speváčka. Zuzana Smatanová na stredajšom krste svojho piateho štúdiového albumu doslova žiarila.

10.11.2011 15:28
Zuzana Smatanová, Michal Hudák a Vlado Voštinár Foto:
Speváčke Zuzane Smatanovej pokrstili nový album Dvere montéri - teda prezlečení moderátori Michal Hudák (vpravo) a Vlado Voštinár.
debata

Päťnásobnú Slávicu na slávnostný večer vystrojil jej dvorný návrhár Boris Hanečka. V maslovej kreácii s aranžovanou vlečkou a neprehliadnuteľným detailom v podobe trblietavého čiernho lemu vyzerala Smatanová žensky a príťažlivo. Dĺžka šiat odhalila jej štíhle nohy, stále však nešlo o prvoplánovo odvážny strih, ale predovšetkým veľmi efektný model podčiarkujúci štýlovosť. Romanticky aranžovaný účes bol zase dielom známeho kaderníka Mareka Kopanicu.

Speváčka Zuzana Smatanová v šatách od Borisa... Foto: Milan Krupčík
Zuzana Smatanová Speváčka Zuzana Smatanová v šatách od Borisa Hanečku doslova žiarila.

Smatanovej imidž sa dočká podobnej premeny zväčša pri špeciálnych príležitostiach a takou krst jej piateho cédečka určite bol. Na novom projekte opäť spolupracovala Smatanová s dlhoročným spolupracovníkom Marošom Kachútom a svojou kapelou. Ponúka typické „smatanovky“, ale aj piesne, ktoré reflektujú smutné obdobie jej života, keď jej zomrel otec. Práve jemu venovala speváčka pieseň Zostalo ticho aj celé cédečko.

„Tento album je symbolický a ja som ho venovala môjmu otcovi, ktorý mi veľmi chýba. Dvere by som aj kvôli tomu chcela pokrstiť jeho olejničkou, s ktorou mi v detstve mazal bicykel,“ zaspomínala Smatanová za asistencie dvojice montérov – moderátorov Michala Hudáka a Vlada Voštinára. Na margo spomenutej piesne už v rozhovore pre Pravda.sk prezradila, že ju považuje za najosobnejšiu skladbu kariéry.

„Pieseň pre otca považujem vo svojej tvorbe za výnimočnú a rovnaký bol aj príbeh jej vzniku. Rodila sa na etapy. Nedokázala som ju zložiť za týždeň ani za dva. Pomaly som si zbierala slová, robila zápisky. Keď som si prvýkrát sadla ku klavíru, po krátkom čase mi zostalo veľmi smutno a musela som ísť od toho. A keď som nakoniec Zostalo ticho dokončila, uľavilo sa mi,“ vysvetlila speváčka.

Speváčka Zuzana Smatanová (vľavo) s režisérkou... Foto: Milan Krupčík
Zuzana Smatanová Speváčka Zuzana Smatanová (vľavo) s režisérkou Martinou Čengel-Solčanskou, pre ktorej film Legenda o lietajúcom Cypriánovi zložila rovnomennú skladbu.

Rodáčke zo Súľova prišli v stredu večer do malebného kaštieľa za Bratislavou pogratulovať k novému hudobnému počinu mnohé známe tváre, nechýbala medzi nimi Mária Čírová, Peter Nagy či Peter Cmorik.

Speváčke Zuzane Smatanovej pokrstili nový album...
Speváčke Zuzane Smatanovej pokrstili nový album...
+7Speváčka Zuzana Smatanová v rámci krstu aj...
debata chyba

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....