Bullock s výstrihom po pupok, Rihanna v zlate! Aj kúsok bradavky von

Nielen zárukou zábavy je nový akčný film s prvkami komédie Debbina 8. Vďaka ženským hviezdam si na svoje prídu aj fanúšikovia módy.

15.06.2018 10:00
debata
Herečka Sandra Bullock predviedla odvážny... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Sandra Bullock Herečka Sandra Bullock predviedla odvážny výstrih v nohavicovom overale Zuhair Murad.

Na premiéry titulu sa všetky herecké predstaviteľky snažia obliecť si kúsky, ktoré dobre vyzerajú na kamere či pred objektívmi. A výnimkou nebola ani londýnska akcia tohto druhu. Do metropoly Británie dorazila Sandra Bullock, Cate Blanchett, no aj Rihanna.

Zľava: Herečky Cate Blanchett, Sarah Paulson,...
Herečka Sandra Bullock predviedla odvážny...
+5Herečka Helena Bonham Carter prišla v kreácii...

Práve Bullock v snímke stvárňuje hlavnú hrdinku, Debbie Oceanovú a práve ona sa zaradila v stredu večer aj medzi najsexi dámy večera. Trblietavý nohavicový overal Zuhair Murad disponoval totiž takým výrazným výstrihom, že len málokto spustil z Bullockovej oči. A to už má po päťdesiatke.

Pozornosť si pre seba ukradla aj speváčka Rihanna, ktorá je nadšenkyňou extravagancie. V Londýne stavila na značku Poiret, ktorá jej zapožičala zavinovací model šiat z kovových vlákien v zlatej farbe. Barbadoská rodáčka vyzerala akoby ju naozaj zabalila do zlata… alebo zlatého vianočného papiera. Vyberte si… Tesný zavinovací model dokonca spôsobil to, že sa jej miestami zvýraznila tmavá plocha bradaviek a kúsoček vykúkal aj spod šiat.

Speváčka a herečka Rihanna. Foto: Reuters, SIMON DAWSON
Speváčka a herečka Rihanna. Speváčka a herečka Rihanna.

Film, ktorý sa od minulého štvrtka premieta aj v slovenských kinách, prišla do Londýna podporiť aj Mindy Kaling či Sarah Paulson a Cate Blanchett. Zostavu doplnila domáca Helena Bonham Carter. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Rihanna #Sandra Bullock #Debbina 8

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...