Kedysi uchvátila ako Wonder Woman! Iskru nestráca ani pred 70-kou

Výrazná krása herečky Lyndy Carterovej vekom nijako nebledne. Ako 66-ročná vyzerá na červenom koberci stále skvele.

25.06.2018 00:00
debata

Bol to síce večer najslávnejších hokejistov z NHL, ale prestížnu športovú udalosť v Las Vegas si nenechalo ujsť ani zopár známych tvárí šoubiznisu. Podujatie „NHL Awards“ svojou prítomnosťou poctila aj herečka Lynda Carter, ktorá sa na červenom koberci nestratila. 4 roky pred okrúhlou sedemdesiatkou pôsobila neuveriteľne sviežo a šik. Podobne ako pred dvoma mesiacmi, keď si prišla na Chodník slávy v Hollywoode odhaliť svoju hviezdu.

Lynda Carter počas udeľovania  NHL Awards. Foto: SITA/AP, John Locher
Lynda Carter Lynda Carter počas udeľovania NHL Awards.

Na športový galavečer zvolila čierny nohavicový kostým, ktorý bol ozdobený bielym lemovaním. Výrazný mejkap skvelo korešpondoval s výraznou krásou niekdajšej akčnej hrdinky. Husté tmavé vlasy lemovali jej porcelánovobielu pokožku, k outfitu ešte zvolila nápadné náušnice. Pre fotografmi sa skvelo bavila a jej skutočný vek by nikto neuhádol.

Herečka s mexickými koreňmi sa v roku 1975 postavila pred kamery seriálu Wonder Woman – vtedy ako mladučká, 24-ročná kráska a zotrvala pred ňou do roku 1979.

Carter sa v roku 1984 vydala za právnika Roberta Altmana (je menovcom slávneho režiséra) a v spokojnom manželstve s ním žije dodnes. Zo vzťahu pochádzajú dve deti.

Lynda Carter má na sojom hereckom konte vyše štyridsiatky filmových či seriálových úloh, zahrala si aj seriáloch ako Supergirl (2016–2017) či v Smallville (2007). Okrem hereckej kariéry sa krásna tmavovláska s výraznými zelenými očami venovala aj hudbe, na svojom konte má aj niekoľko štúdiových albumov. Pýši sa navyše titulom Miss World America, ktorý získala v roku 1972.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lynda Carter

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...