Bude to nový hit? Amy Adams na premiére žiari, pred kamerou sa odhalila

S projektom Veľké malé klamstvá zožala televízia HBO priam ovácie a herečky zo seriálu vybrakovali celú sezónu ocenení. Teraz prichádza ďalší počin z podobnej tvorivej dielne. Bude to opäť pecka?

27.06.2018 15:02
debata
Herečka Amy Adams oblečená do kreácie Calvin... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Amy Adams oblečená do kreácie Calvin Klein by Appointment. Herečka Amy Adams oblečená do kreácie Calvin Klein by Appointment.

Už začiatkom júla bude mať na obrazovkách známej káblovej televízie premiéru osemdielny miniseriál pod názvom Ostré predmety. V Los Angeles sa dočkal slávnostnej premiéry v utorok večer.

Na červenom koberci nechýbala Amy Adams, ktorá si zahrala hlavnú rolu. Okrem nej prišla aj jej kolegyňa Patricia Clarkson či Chris Messina alebo Diane Lane. A samozrejme aj režisér Jean Marc Valeé, ktorý stojí práve za spomenutými „klamárkami“ s Nicole Kidmanovou či Reese Witherspoonovou.

Herecké kolegyne Diane Lane (vľavo) a Elizabeth...
Herečka Angela Sarafyan na premiére miniseriálu...
+5Režisér Jean-Marc Vallee.

Kým predtým Valleé zaujal drámou z prostredia vyššj triedy v idylickom americkom mestečku, tentoraz bude dej omnoho napínavejší a temnejší. Hlavná hrdinka totiž prichádza do svojho rodného mesta kdesi v Missouri riešiť vraždu dvoch mladých dievčat.

V rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter sa hviezda priznala, že bola konfrontovaná s niekoľkými scénami – medzi nimi napríklad aj takou, kde sa odhaľuje pred zrkadlom a na tele má umelé jazvy z maskérne.

Herečka Amy Adams (vľavo) a jej kolegyňa... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Amy Adams (vľavo) a jej kolegyňa Patricia Clarkson. Herečka Amy Adams (vľavo) a jej kolegyňa Patricia Clarkson.

„Na chvíľu som prestala hrať moju rolu Camille. Povedala som si, že nemôže byť vyšportovaná. Bolo by to smiešne, ak by som sa vyzliekla a vyzerala tak, ako moja postava v American Hustle (pozn. tam jej hrdinka bola veľmi sexy a mala priam dokonalú postavu),“ uviedla Adams.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Amy Adams #HBO #Ostré predmety

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...