Päťdesiatnička Kylie žiari! Môžu za to kvety, šaty či láska? Asi všetko!

Opäť sa usmieva a žiari ako slniečko. Speváčka Kylie Minogue na nedávnej návšteve New Yorku, kde odohrala aj pár vystúpení, očarila divákov aj paparazzov.

28.06.2018 12:15
debata
Speváčka Kylie Minogue počas svojej návštevy... Foto: Profimedia
Kylie Minogue Speváčka Kylie Minogue počas svojej návštevy New Yorku. Predviedla sa v žiarivých šatách s kvetinovým vzorom.

Práve z tej druhej kategórie pochádzajú momentky, ktoré vznikli pri odchode speváčky z jej hotela v Soho. Rodáčka z Austrálie síce oslávila v máji okrúhle 50. narodeniny, ale vek sa na nej akoby nepodpisoval. Minogue stále vyzerá veľmi dievčensky a mladistvo.

Pomoc jej v tomto prípade ponúkli nepochybne aj roztomilé letné šaty v oranžovej farbe s kvetinovým vzorom. Šušká sa tiež, že Minogue je opäť nesmierne šťastná. Dôvodom má byť jej nový priateľ Paul Solomons.

Novinár z magazínu GQ sa so speváčkou vída od februára 2018, keď ich zoznámili v rámci pracovných aktivít. Vzťah sa údajne začal veľmi pomaly, no už koncom mája (práve na narodeninovej párty speváčky) sa objavil záber, kde vysoký fešák bozkáva šťastnú blondínku.

Odvtedy ich paparazzovia pristihli niekoľkokrát. Naposledy vo Victoria Park vo východnom Londýne, kde si užili večer s celebritnou spoločnosťou.

Birthday girl

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie Minogue (@kylieminogue),

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #krása #šaty #láska #New York #spokojnosť #Kylie Minogue

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...