Kto je tá sexy úradníčka? Hviezda Ostrých predmetov bodovala v New Yorku

Pred pár dňami mal slávnostnú premiéru v Los Angeles projekt televízie HBO - nový seriál Ostré predmety. Hlavnú rolu v ňom stvárnila herečka Amy Adams.

30.06.2018 12:00
Herečka Amy Adams na premietaní filmu Ostré... Foto: ,
Herečka Amy Adams na premietaní filmu Ostré predmety v New Yorku.
debata

Hoci na prvé veľké premietanie dorazila v čiernych šatách s dlhými rukávmi, jej prezentácia v New Yorku bola o poznanie veselšia, sviežejšia a viac sexy! Dôvodom bol jeden z trendov, na ktorom veľmi často frčia práve hollywoodske hviezdy. Kombinácia pánskeho šatníka so ženskou zvodnosťou.

Adams, ktorá bola v minulosti päťkrát nominovaná na Oscara, si obliekla belasý nohavicový kostým a jediné, čo bolo pod ním, bola čierna čipkovaná podprsenka. Fotografom z nej ukázala poriadny kus. A naširoko sa usmievala do objektívov.

zväčšiť Herečka Amy Adams na premietaní filmu Ostré... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Amy Adams na premietaní filmu Ostré predmety v New Yorku. Herečka Amy Adams na premietaní filmu Ostré predmety v New Yorku.

Ryšavke táto kombinácia naozaj svedčala a zjavne sa v nej cítila dobre aj ona sama. Dokonca aj s plnšími krivkami, ktoré zohrali úlohu v jej úlohe v spomenutom seriáli. Adams stvárňuje hlavnú hrdinku, ktorá sa vracia do rodného mesta kdesi v Missouri, aby riešila vraždu dvoch mladých dievčat.

V rozhovore pre The Hollywood Reporter sa priznala, že keď ju čakali nahé scény, uvedomila si, že musí vyzerať veľmi normálne, priam až trochu zanedbane. A tak na čas prestala s cvičením a nechala si pribudnúť pár kíl.

Herečka Amy Adams oblečená do kreácie Calvin... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Amy Adams oblečená do kreácie Calvin Klein by Appointment. Herečka Amy Adams oblečená do kreácie Calvin Klein by Appointment.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dekolt #podprsenka #Amy Adams #sexy

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...