České hviezdy a ich dcéry v gala! Jedna zatienila mamu, druhá ukázala partnerku

Slávnostné otvorenie filmového festivalu v Karlových Varoch sa doslova nieslo v znamení rodinných klanov. Na červenom koberci sa totiž objavilo niekoľko hviezd so svojimi potomkami.

02.07.2018 00:00
debata (9)
Herečka Vanda Hybnerová (vľavo) a jej dcéry... Foto: Profimedia
Herečka Vanda Hybnerová a jej dcéry Josefína a Antonie Rašilovové. Herečka Vanda Hybnerová (vľavo) a jej dcéry Josefína (vpravo) a Antonie Rašilovové.

Veľkým prekvapením pre médiá bola nepochybne herečka Vanda Hybnerová, ktorej partnerom je kolega z brandže Saša Rašilov. Namiesto neho sa však do gala nahodili ich dve dcéry. A Hybnerová ich hrdo predstavila pred kolegami aj médiami.

Antónie aj Josefína sú obe pôvabné dámy. Bola to však najmä 23-ročná Josefína, ktorá lákala pohľady. Narozdiel od svojej sestry a mamy, ktoré stavili na ležérnu eleganciu a rovnaký model šiat, akurát v inej farbe, ona si obliekla model nanajvýš zvodný. Kreácia Pietro Filipi so zatkávanými trblietavými niťami disponovala výrazným dekoltom a zaväzovaním ramienok za krkom. A mladá Rašilovová v nej vyzerala naozaj príťažlivo.

Herečka Klára Issová v šatách s florálnym...
Modelka Daniela Peštová a jej manžel - spevák...
+26Herečka Vanda Hybnerová (vľavo) a jej dcéry...

Do Varov pricestovala na piatkový ceremoniál aj herečka Alena Mihulová, ktorá si pred časom z kúpeľného mesta odnášala cenu za herecký výkon vo filme Domácí péče. Spoločnosť jej na červenom koberci tiež robili dve dámy. V jej prípade však ide o dcéru a jej partnerku.

Herečka Alena Mihulová (v strede) so svojou... Foto: Profimedia
Alena Mihulová (v strede) so svojou dcérou Karolínou Kachyňovou (vľavo) a jej partnerkou Natáliou Wirst Herečka Alena Mihulová (v strede) so svojou dcérou Karolínou Kachyňovou (vľavo) a jej partnerkou Natáliou Wirst.

Mihulovej 23-ročná ratolesť Karolína Kachyňová je dcérou režiséra Karla Kachyňu a už dávnejšie sa otvorene prihlásila k homosexuálnej orientácii. S priateľkou Natáliou Wirst sú v oficiálnom vzťahu už od roku 2014. Je naozaj skvelé, že s tým známa mama nemá žiaden problém. Po boku dcéry a možno budúcej nevesty sa hrdo a srdečne usmievala do objektívov.

Viac z piatkového ceremoniálu si pozrite v našej galérii. Môžete tiež zahlasovať o najlepšie oblečenú dámu večera.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #dcéra #gala #MFF Karlovy Vary #Alena Mihulová #lesbička #Vanda Hybnerová

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...