Trblietavá Verešová zatienila Češky! Ako sa obliekla Dospivová či Plodková?

Ešte pred záverom karlovarského festivalu sa v kúpeľnom mestečku konala tradičná párty známeho výrobcu luxusného šumivého moku. Dress-code znel jasne - byť kreatívny, ale najmä ľadový.

09.07.2018 15:22
debata
Modelka Andrea Verešová v kreácii od Jany... Foto: Moët & Chandon
Modelka Andrea Verešová v kreácii od Jany Pištejovej. Modelka Andrea Verešová v kreácii od Jany Pištejovej.

Dôvodom je, že akcia je venovaná limitovanej edícii pod názvom Ice a tak sa na podujatí snažili dámy naplniť zadanie a zároveň zaujať v snehobielych či strieborných a doslova žiarivých modeloch. Nie každej to celkom vyšlo, ale niektoré naozaj žiarili.

Modelka Andrea Verešová a štylista Martin...
Modelka Andrea Verešová.
+24Herečka Anna Linhartová.

Medzi českými kráskami to tentoraz opäť všetkým natrela Andrea Verešová. Spojenie na módnom poli to bolo viac ako tradičné – s dizajnérkou Janou Pištejovou. A hoci nie vždy toto spojenie vypáli na jednotku v mantineloch vkusu, tentoraz sa nedalo Verešovej (a ani autorke šiat) naozaj nič vytknúť. Verešovej model vážiaci bezmála desať kíl zdobili a tvorili dve krajčírky vyše dva týždne a výsledok pôsobil tak trošku ako z rozprávky Frozen (Ľadové kráľovstvo). Dobrou správou však bolo, že modelka nepôsobila kostýmovito, ale ako hollywoodska princezná.

Na párty sa prišla pozrieť aj Eliška Dospivová. Foto: Moët & Chandon
Na párty sa prišla pozrieť aj Eliška Dospivová. Na párty sa prišla pozrieť aj Eliška Dospivová.

Luxusný trblietavý model predviedla aj manželka finančníka Mareka Dospivu Eliška. Jej stávka bola zaujímavou hrou s retro vplyvmi. Éra divokých a opulentných večierkov na spôsob Veľkého Gatsbyho bola zjavnou inšpiráciou, ktorú Dospivová korunovala ešte výraznou štrasovou čelenkou s kaskádou trblietavých kamienkových strapcov na čele.

Na metalické ľadové odlesky stavila aj bývalá Miss Kateřina Sokolová – hoci v jej prípade už farebne model prechádzal do oceľových a chladých kovových tónov. Strihovo boli šaty zaujímavé na jedno rameno, hoci šírka a forma sukňovej časti bola trochu na diskusiu. Takýto model by rozhodne nesvedčal každému typu postavy, Sokolová ho unosila.

Herečka Jana Plodková. Foto: Moet & Chandon
Herečka Jana Plodková. Herečka Jana Plodková.

V tónoch snehobielej farby si večierok užívala napríklad herečka Hana Vágnerová, jej kolegyne Jana Plodková a Eva Josefíková či bývalá Miss Jana Doležalová. V prípade tria herečiek platilo, že sú schopné experimentovať so strihom aj formou. Nešlo o prvoplánovú stávku na opulenciu a ľúbivé večerné toalety, ale skôr sa hrali s materiálmi alebo výslednou estetikou. V prípade Plodkovej to bola priam pripomienka čias starého Hollywoodu a éry nemého filmu. Model pôsobil zaujímavo a kontrast s tmavým rúžom bol vhodný, hoci mnoho žien by sa mu zďaleka vyhlo.

Herečka Hana Vágnerová. Foto: Moët & Chandon
Herečka Hana Vágnerová. Herečka Hana Vágnerová.

Josefíková, ktorú radia medzi najzaujímavejšie talenty súčasnosti, bodovala v riasenej splývavej kreácii, ktorá budila čiastočne dojem antickej tógy. Spodná časť však pôsobila pri pózovaní trochu neohrabane a masívne. Pri chôdzi sa však nepochybne ukázala krása materiálu.

U Vágnerovej bola voľba bielych šiat robená s prihliadnutím na akýsi ležérnejší dojem – podporovalo ho košeľové zavinovacie riešenie hornej časti šiat, ktoré disponovali aj pomerne odvážnym rozparkom. Výsledok bol príťažlivý, iné dámy však boli aj oslnivejšie.

Modelka Simona Krainová prišla v kreácii od... Foto: Moët & Chandon
Modelka Simona Krainová prišla v kreácii od Vivienne Westwoodovej. Modelka Simona Krainová prišla v kreácii od Vivienne Westwoodovej.

Poriadnu sexbombu zo seba urobila modelka Simona Krainová. V jej prípade to však údajne spôsobilo rozhodnutie na poslednú chvíľu. Musela si totiž obliecť šaty od Vivienne Westwood, výdatne zvýrazňujúce dekolt, pretože (ako píše portál Super.cz) sa jej šaty od Jany Pištejovej, ktoré mala na akciu pripravené roztrhli. Výsledok bol nepochybne príťažlivý pre mužské oko a výsledný dojem vlastne veľmi štýlový – výčitka smerom k dodržaniu dress-code však v tomto prípade bola na mieste. Podobne ako napríklad u Ivany Chýlkovej či Terezy Nvotovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Simona Krainová #párty #Andrea Verešová #MFF Karlovy Vary #Hana Vagnerová #Eva Josefíková #Jana Plodková

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...