Dotyky, pohľady, intímne prejavy: Meghan a Harry sú do seba až po uši...

Možno to nepatrí do kráľovskej etikety, ale je to rozhodne nádherný prejav citov. Vojvodkyňa Meghan a jej manžel Harry sú do seba až po uši zaľúbení.

10.07.2018 17:22
debata (7)
Zamilované pohľady a dotyky princa Harryho a... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
Zamilované pohľady princa Harryho a jeho manželky Meghan si nemohli fotografi nevšimnúť. Zamilované pohľady a dotyky princa Harryho a jeho manželky Meghan si nemohli fotografi nevšimnúť.

Ukázali to aj momentky, ktoré vznikli v utorok tesne po poludní, keď sa dvojica aj so zvyškom kráľovskej rodiny zúčastnila na oslavách 100. výročia založenia Kráľovského letectva (RAF).

V tom slúžili obaja princovia a tak bolo len pochopiteľné, že sa musia zúčastniť na slávnostnej omši vo Westministerskom opátstve a následne si z balkóna Buckinghamského paláca pozrieť leteckú prehliadku.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge v kreácii Alexander...
Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, s klobúčikom od...
+6Kate, vovjodkyňa z Cambridge po boku svojho...

Pozorné oči fotografov, ale aj verejnosti smerujú na všetkých členov kráľovskej rodiny, ale jej najčerstvejšia členka je pravdepodobne podrobená o kúsok detailnejšiemu rozboru. A nedá sa nevšimnúť, že patrí k ženám, ktoré nešetria intímnymi gestami.

S princom Harrym sa na seba veľmi často zamilovane pozerajú. Meghan sa často svojho manžela drží za ruku, alebo ho nežne pohladí po chrbte či dotkne sa ramena. To napríklad u vojvodkyne Kate nie je až takým zvykom. Ako dôkaz môžu poslúžiť fotografie.

Zamilované pohľady princa Harryho a jeho... Foto: Reuters, CHRIS RADBURN
Zamilované pohľady princa Harryho a jeho manželky Meghan si nemohli fotografi nevšimnúť. Zamilované pohľady princa Harryho a jeho manželky Meghan si nemohli fotografi nevšimnúť.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #princ Harry #dotyk #emócia #vojvodkyňa Meghan

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...