Davy fanúšikov, nadšenie aj reči o futbale! Harry a Meghan ohúrili Írov

Stovky priaznivcov vyšli v stredu do ulíc írskeho hlavného mesta Dublin, aby aspoň na chvíľu videli britského princa Harryho a jeho manželku, bývalú americkú herečku Meghan Markleovú.

12.07.2018 13:04
debata
zväčšiť Princ Harry a vojvodkyňa Meghan pri návšteve... Foto: Reuters, POOL
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan pri návšteve Trinity College v Dubline. Princ Harry a vojvodkyňa Meghan pri návšteve Trinity College v Dubline.

Princ a vojvodkyňa zo Sussexu sú na svojej prvej oficiálnej zahraničnej ceste ako manželia.

Študenti a turisti sa nahrnuli najmä k univerzite Trinity College v írskej metropole. Pokrikmi vítali a pozdravovali pár z britskej kráľovskej rodiny.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan pri návšteve...
Princ Harry a jeho manželka Meghan - v čiernom...
+5Princ Harry a vojvodkyňa Meghan pri návšteve...

Horúcou témou bol futbal, keďže Anglicko hrá v stredu večer s Chorvátskom semifinálový zápas počas futbalových majstrovstiev sveta v Rusku. Harry položil davu ľudí otázku: „Všetci fandíte Anglicku?“ a ďalej sa o futbale rozprával s univerzitnými študentmi.

Kráľovskí manželia, vojvodkyňa Meghan a princ... Foto: SITA/AP, Julien Behal
Kráľovskí manželia, vojvodkyňa Meghan a princ Harry, počas návštevy u írskeho prezidenta Michaela Higginsa obdivovali jeho dvoch psov Broda a Siodu. Kráľovskí manželia, vojvodkyňa Meghan a princ Harry, počas návštevy u írskeho prezidenta Michaela Higginsa obdivovali jeho dvoch psov Broda a Siodu.

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu, ako sa oficiálne volajú, sa v stredu už skôr stretli s írskym prezidentom Michaelom D. Higginsom v jeho oficiálnej rezidencii.

Keď sa Harryho jeden reportér opýtal, či „futbalová lopta mieri domov“ – čo bola narážka na šance Anglicka zvíťaziť na svetov

zväčšiť Princ Harry je zjavne nadšeným fanúšikom detí.... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Princ Harry je zjavne nadšeným fanúšikom detí. Žeby čoskoro mal aj vlastné? Princ Harry je zjavne nadšeným fanúšikom detí. Žeby čoskoro mal aj vlastné?

om šampionáte v Rusku – Harry vyvolal smiech, keď s úškrnom odpovedal: „Takmer určite.“

Kráľovskí manželia navštívili aj sídlo Gaelskej atletickej asociácie (GAA), miesto masakru nazvaného Krvavá nedeľa, ktorý spáchali britskí vojaci proti civilistom v roku 1920.

Princ Harry v utorok vyhlásil, že chce využiť túto príležitosť a rozmýšľať o „ťažkých etapách“ v dejinách Británie a Írska.

debata chyba
Viac na túto tému: #Írsko #návšteva #fanúšikovia #princ Harry #sláva #vojvodkyňa Meghan

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...