Ďurovčíkova láska vyrazila do kina: On nikde, ale na prste - zásnubák!

Bude z nej pani Ďurovčíková, ale na nedávnu premiéru filmovej muzikálovej komédie Mamma Mia! Here we go again prišla bez mužského garde.

19.07.2018 08:40
debata
Herečka Barbora Hlinková predvádzala na... Foto: Profimedia
Herečka Barbora Hlinková predvádzala na premiére zásnubný prsteň. Herečka Barbora Hlinková predvádzala na premiére zásnubný prsteň.

Reč je, samozrejme, o herečke Barbore Hlinkovej, s ktorou známy choreograf a režisér tvorí pár už niekoľko rokov. Hlinková bola neprehliadnuteľná na utorňajšom premietaní pokračovania filmového hitu s hitmi známej kapely ABBA.

Spisovateľka Evita Urbaníková bola aj...
Zľava: Moderátorka Nora Beňačková, speváčka...
+16Herec Róbert Halák a jeho partnerka Katka.

Dlhonohá herečka dorazila na akciu v bielych letných šatách s detailom previazania v drieku. Doplnila ich striebornými sandálikmi aj výraznou mestskou kabelkou. Čo však asi zaujímalo najviac, boli jej ruky. Celkom prozaicky – správy o zásnubách sa objavili pred pár týždňami, no ani jeden z milencov ich veľmi nekomentoval.

Choreograf Ján Ďurovčík a jeho priateľka... Foto: MCC PRofessionals
Choreograf Ján Ďurovčík a jeho priateľka Barbora Hlinková. Choreograf Ján Ďurovčík a jeho priateľka Barbora Hlinková na archívnom zábere.

Hlinková však nič netajila a počas filmového večera hrdo vystavila na ruke zásnubný prsteň, ktorý jej daroval Ján Ďurovčík aj s vytúženou otázkou.

Na slávnostnej premiére sa objavilo množstvo známych tvárí domáceho šoubiznisu. Viac si pozrite v našej fotogalérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #zásnuby #prsteň #Barbora Hlinková #Mamma mia!

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...