Tori Spelling s deťmi na premiére, ale opäť bez manžela! Ďalšia kríza?

Tori Spelling je vyťažená mama piatich detí. Niekdajšia hviezda seriálu Beverly Hills 902 10 sa napriek tomu spoločenským podujatiam nevyhýba. Ak je to možné, vezme na ne aj svoje ratolesti.

31.07.2018 12:00
debata

Na premiéru filmu z dielne spoločnsoti Disney, Christopher Robin, prišla s tromi svojimi ratolesťami – dcérami Stellou (10) a Hattie (6) a synom Finnom (5). Ich otec a herečkin manžel, Dean McDermott, sa však po ich boku do objektívov neusmiemal. Celebritná rodinka si však premiéru užila aj bez neho.

Tori Spelling a jej deti na premiére filmu... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Tori Spelling Tori Spelling a jej deti na premiére filmu "Christopher Robin" v Los Angeles.

45-ročná herečka prišla v letných šatách červeno-modrej dvojkombinácie, dlhé blond vlasy jej rozpustené a vo veľkých vlnách padali na plecia, jej tvár zdobil výrazný červený rúž.

Server RadarOnline priniesol pred časom správu, že manželstvo niekdajšej seriálovej hviezdy je opäť v kríze, dokonca sa skloňovalo slovo rozchod s manželom, Deanom McDermottom. Veľkú krízu už párik prežil aj pár niekoľkými rokmi, po jej prekonaní sa manželia dočkali piateho potomka – ten prišiel na svet minulý rok na jar.

Tori Spelling a jej deti na premiére filmu...
Tori Spelling na premiére filmu  "Christopher...
+3Televízna osobnosť Kyle Richards na premiére...

Herečku však sužujú aj veľké dlhy a to je zrejme aj jeden z dôvodov, prečo sa opäť hrnie do televízneho projektu. Spolu s jej kamarátkou a kolegyňou zo slávneho seriálu by mali pre televíziu CBS pripravovať spoločný projekt. Ako informoval pred časom magazín People, herečky by mali stvárniť „prehnané“ verzie samých seba v nadväznosti na ich postavy v seriáli Beverly Hills 902 10.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tori Spelling #Christopher Robin

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...