Bond? Možno aj to, ale Elba stíha oveľa viac. S krásnou láskou po boku!

Zdá sa, že je to priam multitalent. Herec Idris Elba, známy najmä ako detektív Luther z rovnomenného seriálu britskej produkcie, sa predstavil ako režisér.

23.08.2018 11:05
debata
Herec, režisér a dokonca aj dídžej Idris Elba... Foto: SITA/AP, Grant Pollard
Herec, režisér a dokonca aj dídžej Idris Elba na premiére filmu Yardie so svojou partnerkou Sabrinou Dhowre. Herec, režisér a dokonca aj dídžej Idris Elba na premiére filmu Yardie so svojou partnerkou Sabrinou Dhowre.

V Londýne mal premiéru Elbov režisérsky debut Yardie. Štyridsaťpäťročný sympaťák a filmový idol dorazil na premiéru v sprievode svojej pôvabnej partnerky – snúbenice Sabriny Dhowreovej.

Kým ona volila večerné šaty, Elba stavil na veľmi ležérny štýl – obliekol si čierne nohavice a doplnil ich bielou mikinou a teniskami. Aj tak si však užíval pozornosť médií a najmä fotografov.

O hercovi a režisérovi málokto vie, že je aj zanietený dídžej. Tento rok sa objavil na niekoľkých festivaloch práve v tejto úlohe a za mixážnym pultom roztancoval tisícky ľudí.

Kým Elba pred pár týždňami zaujal verejnosť výrokom na Twitteri, kam napísal vetu „volám sa Elba, Idris Elba“ a vyvolal tak dohady, či nebude novým predstaviteľom agenta 007 – v prípade skutočného bondovského filmu, 25. v poradí, nastali celkom zaujímavé zmeny.

Režisér Danny Boyle, ktorý mal film režírovať, odstúpil od zmluvy a on, rovnako ako zástupcovia produkčného tímu, potvrdili, že snímku nenakrúti. Meno nového režiséra známe nie je.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Idris Elba #Sabrina Dhowre

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...