Každý deň je z nej iná žena! Ale spoznáte Bartalošovú vôbec bez mejkapu?

Častým problémom televíznych hviezd býva silný a výrazný mejkap. Ten zvyknú mať najmä moderátorské tváre kvôli kamerám a nasvieteniu, v realite nie je veľmi funkčný. Na DOD však mohli diváci vidieť aj opačný prípad.

27.08.2018 15:47
debata (3)
Herečka Mária Bartaloš. Foto: TV Markíza
Herečka Mária Bartaloš. Herečka Mária Bartaloš.

Reč je o hviezde seriálu Oteckovia a členke zostavy blížiacej sa šou Tvoja tvár znie povedome – Márii Bartaloš, kedysi Havranovej. Sympatická a pôvabná herečka nemohla chýbať ani na sobotňajšej akcii v Záhorskej Bystrici, len ktohovie, či ju niektorí diváci vôbec spoznali. Drobná herečka dorazila na podujatie takmer nenalíčená a s neupraveným účesom.

Nevedno, čo bolo dôvodom takejto (ne)prípravy, výsledok však pôvabnej Havranovej skôr uškodil ako prospel. Nehovoriac o tom, že len pred pár mesiacmi sa ako Mária Havranová prezentovala ako tvár jednej zo známych kozmetických firiem a nafotila niekoľko „beauty-editoriálov“. Vtedy si vtipne napísala pod fotografiu na Instagrame „Každý deň je zo mňa iná žena“. A v sobotu na DOD to rozhodne platilo tiež.

Sobotňajšie DOD a móda či vzhľad prítomných celebrít však priniesol pestrú plejádu lookov. Výsledok a snahu slovenských televíznych hviezd môžete zhodnotiť sami.

Speváčka Zuzana Smatanová.
Herec Juraj Loj.
+36Spevák Tomáš Bezdeda.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #bez mejkapu #anketa #vzhľad #Deň otvorených dverí #Mária Bartaloš

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...