Cooper v Benátkach obletoval úchvatnú Lady Gaga, Irina Shayk bola nablízku

Piatkový večer patril v Benátkach premiére romantického filmu Zrodila sa hviezda.

01.09.2018 12:02
Bradley Cooper Foto: ,
Herečka a speváčka Lady Gaga a herec Bradley Cooper počas príchodu na premiéru filmu Zrodila sa hviezda na 75. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Benátkach.
debata (1)

A hviezdami bol červený koberec priam nabitý. Najväčšiu pozornosť si zaslúžila ústredná dvojica zo spomínanej snímky, Bradley Cooper a Lady Gaga. Práve 43-ročný Cooper, ktorý má na svojom konte štyri nomináce na Oscara, sa pod snímku podpísal ako režisér. Ide pritom o jeho debut.

Herečka a speváčka Lady Gaga a herec Bradley... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Lady gaga Herečka a speváčka Lady Gaga a herec Bradley Cooper počas príchodu na premiéru filmu Zrodila sa hviezda na 75. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Benátkach.

Benátky privítali hviezdy snímky aj pozvaných hostí vo veľkom štýle, na slávne osobnosti čakali desiatky fotografov a takisto nedočkavých fanúšikov. O najpompéznejší príchod na postarala Stefani Germanotta, ktorú celý svet pozná ako Lady Gaga. 32-ročná speváčka zvolila na červený koberec veľkolepú róbu Valentino v odtieni jemnej ružovej. Počas večera sa od nej nepohol jej filmový partner, Bradley Cooper. Držiac ju za ruku sa spoločne predviedli pred fotografmi.

Modelka Irina Shayk  počas príchodu na premiéru... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
irina Shayk Modelka Irina Shayk počas príchodu na premiéru filmu Zrodila sa hviezda na 75. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Benátkach.

Premiéru snímky si však nenechala ujsť ani krásna partnerka slávneho herca, ruská modelka Irina Shayk (32), ktorú sprevádzala návrhárka Donatella Versace (63). Ruska, ktorá s Cooperom vychováva spoločnú dcérku, počas večera žiarila v zlatých šatách na tenučkých ramienkach Atelier Versace. Dlhá hnedá hriva jej padala na chrbát a jej opálená pokožka v kombinácii so zlatou látkou šiat nádherne vynikla.

 Donatella Versace a Irina Shayk počas príchodu...
SEPTEMBER 2018: Herečka a speváčka Lady Gaga a...
+6Herečka a speváčka Lady Gaga a herec Bradley...

Na červenom koberci sa objavila aj 49-ročná oscarová herečka Cate Blanchett, ktorá zvolila čiernu elegantnú róbu z dielne Armani Privé, ku ktorej zladila šperky Chopard.

Cate Blanchett  počas príchodu na premiéru... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Cate Blanchett Cate Blanchett počas príchodu na premiéru filmu Zrodila sa hviezda na 75. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Benátkach.

V romantickej snímke Zrodila sa hviezda Cooper a Lady Gaga stvárňujú mileneckú dvojicu. Ich vzťah sa odohráva na pódiách, ktoré spočiatku neznáma speváčka, v podaní Lady Gaga, napokon celkom ovládne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Bradley Cooper #Medzinárodný filmový festival v Benátkach #Zrodila sa hviezda

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....