Dve tváre slávnej krásky! Dievčatko a potom... zvodkyňa odhalila nohy!

Pri modelkách sa často zvykne hovoriť, že v civile ani zďaleka nepripomínajú svoje nablýskané a glamour podoby z červeného koberca. Ale je to vôbec problém?

04.09.2018 00:00
debata
Modelka Bianca Balti a jej príchod na filmový... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Modelka Bianca Balti a jej ležérny príchod na filmový festival. Modelka Bianca Balti a jej príchod na filmový festival.

Napríklad na nedeľňajšom červenom koberci v Benátkach sa objavila krásna Bianca Balti. Dvojnásobná mama a múza značky Dolce & Gabbana vyzerala superzvodne. Pred objektívmi kráčala v bielej košeľovej blúzke doplnenej kaskádovou červenou sukňou, ktorá vpredu odhaľovala jej dlhé nohy. Výsledok to bol naozaj zvodný.

Modelka Bianca Balti a jej príchod na filmový...
Herečka Madalina Ghenea.
+3Herečka a modelka Bruna Marquezine, priateľka...

Málokto by si však pomyslel, že takejto premeny je schopná dáma, ktorá sa objavila len pár hodín predtým na benátskom lide počas oficiálneho popoludňajšieho fotografovania hostí. Tam bola podoba Baltiovej výrazne uvoľnenejšia. Obliekla si jednoduché šaty s florálnym motívom, tvár mala takmer nenalíčenú. A vyzerala ako dievčatko. Vo veku 34 rokov a po dvôch pôrodoch nepochybne méta mnohých žien.

Modelka Bianca Balti a jej ležérny príchod na... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Modelka Bianca Balti a jej ležérny príchod na filmový festival. Modelka Bianca Balti a jej ležérny príchod na filmový festival.

Benátsky festival od svojho úvodného večera pozýva na červený koberec slávne modelky a tváre z reklamných kampaní. Mnohé z nich sa nachádzajú v meste aj vďaka reklamným kontraktom s luxusnými značkami, ktoré platia za ich vstup a prezentáciu na červenom koberci.

Medzi inými sa tento rok už v Benátkach ukázala napríklad Sara Sampaio, nová tvár novej edície parfumu Sí od značky Giorgio Armani, či brazílska topmodelka Izabel Goulart alebo modelka Barbara Palvin, ktorá je zase tvárou značiek L'Oreál, ale tiež Armani Parfums.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Benátky #nohy #podoba #Bianca Balti

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...