Fialová verzus Mórová, akoby sa dohodli! Ktorej to viac svedčí v čiernej

Slovenské národné divadlo opäť po roku pripravilo pre priaznivcov divadla Deň otvorených dverí. A nechýbali pri tom ani herecké hviezdy.

11.09.2018 00:00
debata (7)
Herečka Zuzana Fialová počas Dňa otvorených... Foto: Profimedia
Herečka Zuzana Fialová počas Dňa otvorených dverí v SND. Herečka Zuzana Fialová počas Dňa otvorených dverí v SND.

Na podujatí sa ukázali herečky Zuzana Fialová a Diana Mórová, ktoré sa radia medzi divy domácej scény a s úspechom bodujú aj na televíznych obrazovkách. Zaujímavé však je, že pri pohľade na obe dámy to vyzeralo, akoby sa dohodli na spoločnom „dress-code“.

Štyridsaťštyriročná Fialová si obliekla voľné čierne šaty s trojštvrťovými rukávmi a jemne asymetrickým lemom sukne, ktorá sa rozširovala do A. Pohodlný ležérny model šiat doplnila svojimi obľúbenými topánkami, ktoré už v minulosti predviedla s nejedným outfitom.

Herečka Diana Mórová počas Dňa otvorených dverí... Foto: Profimedia
Herečka Diana Mórová počas Dňa otvorených dverí v SND. Herečka Diana Mórová počas Dňa otvorených dverí v SND.

Jej o štyri roky staršia kolegyňa Mórová volila v podobnom duchu, hoci model šiat bol iný. Rovnaká bola farba, ležérna nálada, ale aj strihové proporcie. Žiadne vypasované či elastické detaily, ktoré by zvýrazňovali figúru – čierne šaty s detailom previazaného lemu rukávov a jemným výstrihom doplnila navyše sandálmi s výrazným remienkom okolo členku a nízkym podpätkom.

Hoci sobotňajšie popoludnie, keď sa akcia konala, bolo predovšetkým o divadle, balete či opere a ich zákulisí, prítomnosť hereckých hviezd nepochybne zaujala divákov najviac. Okrem spomenutých sa medzi návštevníkmi objavila napríklad Emília Vášáryová, Božidara Turzonovová, Gabriela Dzuríková, Richard Stanke, Ivan Vojtek ml., či František Kovár a Ján Koleník.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #SND #Deň otvorených dverí #Diana Mórová #Zuzana Fialová #čierna

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....