Zrodila sa hviezda! Lady Gaga úchvatná ako dlho nie, vo Vogue žiari

Je známa svojou excentrickou prezentáciou a ponúkla ju divákom a fanúšikom aj na festivale v Toronte, keď prišla uviesť novinku Zrodila sa hviezda. Pre magazín Vogue sa však zmenila na nežnú divu.

12.09.2018 10:05
debata (1)
Speváčka Lady Gaga je hviezdou októbrovej... Foto: Reprofoto: Inez & Vinoodh/Vogue US
Speváčka Lady Gaga je hviezdou októbrovej titulnej strany magazínu Vogue. Speváčka Lady Gaga je hviezdou októbrovej titulnej strany magazínu Vogue.

Americká speváčka je novou tvárou z titulnej strany amerického vydania magazínu Vogue a dôvodom je práve účasť vo filme, ktorý je remake slávnej rovnomennej snímky. Režisérsky ho zastrešil Bradley Cooper, ktorý si po boku Lady Gaga aj zahral.

Práve on si ju vybral do titulnej úlohy a opísal toto rozhodnutie celkom humorne. „Stretli sme sa u nej doma. Zišla dolu schodmi, kráčali sme chodbou a ja som sa jej pozrel do očí. A všetko do seba zapadlo,“ opísal Cooper. „Na to sa ma spýtala, či som hladný a keď som jej odvetil, že od hladu už ani nevidím, vzala ma do kuchyne a urobila špagety a mäsové guličky,“ pokračoval Cooper.

Aj samotná spevácka hviezda označuje svojho hereckého kolegu za výnimočného. Je to najmä jeho spev, ktorý ju zaujal a ktorý predvádza aj na plátne. „Ten chlap spieva až zo žalúdka, z absolútneho vnútra, ide mu to zo žíl. Okamžite som vedela, že práve on môže hrať rockovú hviezdu. A nemyslím si, že to dokáže veľa ľudí v Hollywoode. To bola chvíľa, keď som si skutočne uvedomila, že film by mohol byť naozaj výnimočný,“ uviedla pre Vogue Gaga.

Ako sa ukazuje, zjavne nepreháňala. Na filmovom festivale v Toronte snímku diváci odmenili potleskom a ováciami. Do slovenských kín príde začiatkom októbra. Vy si môžete pozrieť príchod Lady Gaga na filmový festival.

Bradley Cooper a Lady Gaga na premiére novinky...
Bradley Cooper a Lady Gaga na premiére novinky...
+2Bradley Cooper a Lady Gaga na premiére novinky...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Lady Gaga #film #Vogue #Bradley Cooper #Zrodila sa hviezda

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....