Je ti zima, dievčatko? Amber Heard na premiére, jej bradavky v pozore

Počasie v Toronte síce zďaleka nedosahuje mínusové teploty, na aké sú obyvatelia zvyknutí v zime. Ale niektorým hviezdam aj tak asi nie je celkom teplo.

11.09.2018 16:02
debata
Herečka Amber Heard na festivale v Toronte v... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Amber Heard na festivale v Toronte v kreácii The Row. Herečka Amber Heard na festivale v Toronte v kreácii The Row.

Herečka Amber Heard, ktorá do mesta prišla uviesť novinku Her Smell, zaujala. A nielen svojou prítomnosťou a módnou voľbou.

Bývalá manželka Johnnyho Deppa si obliekla na seba dlhé šaty The Row a predstúpila pred nich pred fotografov počas promenády pod holým nebom, kde sa hviezdy tradične stretávajú s fanúšikmi.

Herečka Elizabeth Moss na premiére filmu Her...
Herečka Ashley Benson na premiére novinky Her...
+3Herečka Gayle Rankin.

Netušila však asi, ako to bude vyzerať, keď zavanie chladnejší vetrík. Pod šatami sa celkom jasne črtali jej bradavky a Heardovej „prednosti“ sa tak ocitli v centre hľadáčika objektívov.

Herečka si však zjavne z toho ťažkú hlavu nerobila – konieckoncov, v minulosti sa už predviedla na červenom koberci aj provokatívnejšie. V novinke Her smell si zahrali okrem nej aj ďalšie slávne dámy – modelka a herečka Cara Delevingne, jej údajná partnerka Ashley Benson či herečka Elizabeth Moss.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Toronto #Amber Heard #bradavky #MFF Toronto

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...