Prišla mašľou previazaná Rihanna! A spolu s ňou aj sexi modelky

Iba deň po veľkej módnej prehliadke v New Yorku sa speváčka Rihanna opäť podujala na rolu hostiteľky slávneho Diamond Ball. Charitatívne podujatie sa dočkalo už 4. ročníka.

14.09.2018 10:02
debata
Speváčka Rihanna prišla na akciu Diamond Ball v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Rihanna prišla na akciu Diamond Ball v kreácii Alexis Mabille Couture. Speváčka Rihanna prišla na akciu Diamond Ball v kreácii Alexis Mabille Couture.

Akciu v reštaurácii Cipriani v New Yorku pripravuje barbadoská rodáčka už štvrtý rok a výťažok z nej putuje na nadáciu Clary Lionel. Hviezdnu hostiteľku prišli podporiť tento rok mnohé celebrity zo sveta hip-hopu, ale aj módy či filmu.

Topmodelka Joan Smalls v trendovej fialovej...
Modelka a speváčka Teyana Taylor.
+6Speváčka Rihanna prišla na akciu Diamond Ball v...

Samotná Rihanna bola neprehliadnuteľná, keď si na seba obliekla kreáciu z čipkovaného overalu, okolo ktorého bola prepásaná obrovská sukňa s mašľou z dišesu. Šaty vznikli v dielni Alexis Mabille Couture.

Prekvapením pre mnohých fanúšikov bol určite fakt, že hviezda sa tentoraz neodhaľovala, ako je to u nej zvykom. Róba bola extravagantná, ale rozhodne nie odhaľujúca.

Sestry Paris Hilton (vľavo) a Nicky Hilton... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sestry Paris Hilton (vľavo) a Nicky Hilton Rothschild Sestry Paris Hilton (vľavo) a Nicky Hilton Rothschild spoločne na 4. ročníku Diamond Ball v New Yorku.

V tomto tóne sa držali aj ďalšie pozvané krásky večera – dramatický zahalený look predviedla modelka a speváčka Teyana Taylor, nežno princeznovské boli zase sestry Hiltonové. Sexepíl si vzali na starosť topmodelky Joan Smalls a Candice Swanepoel.

Druhá menovaná bola jednou z mála žien, ktorá namiesto róby volila trblietavé minišaty. Na „bál“ možno trošku málo, ale zjavne túžila ukázať, ako sa jej darí zhadzovať popôrodné kilogramy. Viac si pozrite v galérii.

Juhoafrická topmodelka Candice Swanepoel... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Juhoafrická topmodelka Candice Swanepoel stavila na trblietavé minišaty. Juhoafrická topmodelka Candice Swanepoel stavila na trblietavé minišaty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #Paris Hilton #charita #Candice Swanepoel #Diamond Ball

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...