Móda z Emmy! Nádherná Biel, operená Cruz aj farebné orgie seriálových hviezd

Nočné udeľovanie cien Emmy v Amerike sa nieslo v znamení prítomnosti väčšiny televíznych hviezd posledných rokov. A móda veruže bola parádna!

18.09.2018 08:18
debata
Herečka Tifanny Haddish v kreácii Atelier... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Tifanny Haddish v kreácii Atelier Prabal Gurung. Herečka Tifanny Haddish v kreácii Atelier Prabal Gurung.

Žiarivé farby, veselé odtiene a pozitívny náboj – to všetko prinášali šaty na červenom koberci, ktorý sa tentoraz vďaka prítomným hviezdam halil do odtieňov žltej (Alison Brie, Judith Light či Tatiana Maslany), limetkovej, fuchsiovej a fialovej (Thandie Newton, Allison Janney a Tracee Ellis Ross), ale dokonca aj dúhového modelu (Tiffany Haddish v kreácii Atelier Prabal Gurung).

Televízna a internetová celebrita Poppy...
Herečka Issa Rae v kreácii od Very Wangovej.
+69Herečka Claire Foy v kreácii Calvin Klein by...

Najväčšie hviezdy, tie, ktoré si môžu dávať aj prívlastok hollywoodske, však stavili skôr na klasiku v podaní bielej a čiernej či metalických tónov.

Neprehliadnuteľná bola napríklad Scarlett Johansson so šťastným úsmevom a v belostnej kreácii z flitrov od Balmain. Po boku partnera Colina Josta. Jej kolegyňa Jessica Biel zase pútala pozornosť v róbe Ralph & Russo Couture aj s manželom Justinom Timberlakeom.

Herečka Jessica Biel a jej manžel Justin... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Herečka Jessica Biel a jej manžel Justin Timberlake. Biel prišla v kreácii Ralph & Russo Couture. Herečka Jessica Biel a jej manžel Justin Timberlake. Biel prišla v kreácii Ralph & Russo Couture.

Jeden z najzvodnejších outfitov večera predviedla Keri Russell v róbe Zuhair Murad Couture a neprehliadnuteľná bola aj Penelope Cruz. Ako tvár novej kampane Chanel v róbe Chanel Haute Couture.

Hviezd bolo na ceremoniáli požehnane a niektoré sa dokonca predviedli v kúskoch z kolekcií prezentovaných na týždni módy v New Yorku iba pred pár dňami. Reč je konkrétne o víťazke komediálnej kategórie Rachel Brosnahanovej a herečke Sarah Paulsonovej – obe obliekol ateliér Oscar de la Renta do šiat z kolekcie Jar/Leto 2019.

Herečka Penelope Cruz prišla v kreácii Chanel... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Herečka Penelope Cruz prišla v kreácii Chanel Haute Couture. Herečka Penelope Cruz prišla v kreácii Chanel Haute Couture.

V našej galérii však nájdete dokopy bezmála 70 obrázkov hviezd a ich luxusných rób. Takže, do toho, pozrite si ich s nami vyššie v bohatej galérii.

Herečka Scarlett Johansson v kreácii Balmain.... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Scarlett Johansson v kreácii Balmain. Herečka Scarlett Johansson v kreácii Balmain. Na snímke aj s partnerom Colinom Jostom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #krása #móda #Scarlett Johansson #Emmy #Jessica Biel #farby #Rachel Brosnahan

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...