Sexy maminy ukázali krivky! Ten pohľad do výstrihu nadchne, nemyslíte?

Obe sa stali mamami pred zhruba štyrmi mesiacmi. Herečka Kirsten Dunst a jej šoubiznisová kolegyňa Chrissy Teigen však v pondelok nechýbali na vyhlásení cien Emmy.

19.09.2018 00:00
debata
Čerstvá mamička Kirsten Dunst v kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Čerstvá mamička Kirsten Dunst v kreácii Schiaparelli Haute Couture a jej partner Jesse Plemons. Čerstvá mamička Kirsten Dunst v kreácii Schiaparelli Haute Couture a jej partner Jesse Plemons.

Dvojicu „čerstvých“ mamičiek nešlo v záplave seriálových hviezd prehliadnuť – už len z toho prozaického dôvodu, že materstvo na nich vidieť a je to pekný pohľad.

Plavovláska Dunst, ktorá sprevádzala na galavečere manžela Jesseho Plemonsa, predvádzala v róbe Schiaparelli Haute Couture príťažlivý a naozaj bujný dekolt. Podobné platilo aj v prípade modelky a televíznej moderátorky Chrissy Teigenovej. Trblietavá kreácia Zuhair Murad Couture zvýraznila jej ženské tvary.

Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Chrissy Teigen v kreácii Zuhair Murad Haute Couture. Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen v kreácii Zuhair Murad Haute Couture.

Práve druhá menovaná sa však celkom neprávom stala terčom pomerne neslušnej poznámky na Twitteri. Práve tam sa jej totiž jeden z užívateľov netaktne opýtal, či nie je znovu tehotná. „Len nedávno som rodila, ale vďaka za to, že máte toľko rešpektu,“ odkázala mu priamo Teigen, ktorá večer strávila po boku manžela Johna Legenda.

Na červenom koberci sa objavilo množstvo zamilovaných párov. Pozornosť na seba strhla aj Scarlett Johansson s partnerom Colinom Jostom či manželia Jessica Biel a Justin Timberlake. Viac foto si pozrite v galérii dolu.

Televízna a internetová celebrita Poppy...
Herečka Issa Rae v kreácii od Very Wangovej.
+69Herečka Claire Foy v kreácii Calvin Klein by...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Twitter #Chrissy Teigen #Emmy #krivky #pôvab #Kirsten Dunst

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....