Nádherná! Blake Lively v Paríži vyrazila na šou Dior, takto očarila

Robili si z nej žarty, že už nosí len nohavice? Herečka Blake Lively vytrela zrak v Paríži, keď sa objavila na prehliadke značky Christian Dior.

25.09.2018 15:49
debata
Herečka Blake Lively pricestovala do Paríža na... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Herečka Blake Lively pricestovala do Paríža na prehliadku Christian Dior. Herečka Blake Lively pricestovala do Paríža na prehliadku Christian Dior.

Americká kráska a manželka herca Ryana Reynoldsa zavítala na prezentáciu kolekcie Jar/Leto 2019 v metropole Francúzska, aby si pozrela nové návrhy trendov podľa slávneho francúzskeho módneho domu. Dior už tradične staval na ženskosti, ale tentoraz bola prezentácia ohurujúca aj vďaka výprave.

Česká topmodelka Eva Herzigová.
Herečka Olga Kurylenko pózuje fotografom.
+17Herečka Blake Lively pricestovala do Paríža na...

Na veľkej štvorcovej ploche sa modelky premávali medzi tanečníkmi moderného tanca – nová kolekcia bola oslavou pohybu, lásky a radosti z tanca a odkazovala na slávne tanečnica ako Isadoru Duncanovú či Pinu Bauchovú.

Ale späť k hollywoodskej herečke! Tá síce netancovala, ale v šatách z dielne Dior vyšívaných trblietavým mrežovaným vzorom vyzerala naozaj nádherne. Mama dvoch detí priam zámerne zvolila tento romantický look, ktorý sa na míle vzďaloval jej nedávnym módnym voľbám počas promoturné k filmu A Simple Favor.

Americká herečka Shailene Woodley prišla na... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Americká herečka Shailene Woodley prišla na prehliadku ateliéru Christian Dior. Americká herečka Shailene Woodley prišla na prehliadku ateliéru Christian Dior.

Okrem Livelyovej sa na parížsku módu prišla pozrieť aj jej krajanka Shailene Woodley či Melissa Benoist. Nechýbala ani Olivia Cooke, ale módne influencerky súčasnosti.

Po predvádzaní na móle počas prehliadky Dolce & Gabbana sa opäť do pozície vzácneho hosťa vrátila česká topmodelka Eva Herzigová. Na akciu dorazila celá v čiernom a strúhala úsmevy na všetky strany.

zväčšiť Modelka v kreácii z kolekcie Christian Dior... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Modelka v kreácii z kolekcie Christian Dior Jar/Leto 2019 v Paríži. Modelka v kreácii z kolekcie Christian Dior Jar/Leto 2019 v Paríži. Modelky sa promenádovali po móle, na ktorom tancovali tanečníci.

Prekvapivo absentujúca bola v tento deň americká hviezda Jennifer Lawrence, ktorá je tvárou značky Christian Dior a nedávno sa stala aj tvárou novej vône Joy. Iba pred pár dňami pritom blondínka bola v Paríži, takže je celkom prekvapivé, že na prezentáciu Dior nedorazila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Blake Lively #prehliadka #móda #Paríž #romantika #Christian Dior

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....