Ešte kúsok a obdarená hviezda ukáže... rozkrok? Nie, pozrite, ako sa istila!

Elegantné a luxusné róby, ale aj tričko a džínsy a možno až príliš ležérny imidž. Na premiére filmu Venom sa dalo nájsť naozaj všeličo. Vrátane poriadnej provokatérky.

04.10.2018 00:25
debata (3)
Modelka Kara Del Toro na premiére filmu Venom v... Foto: Profimedia
Modelka Kara Del Toro na premiére filmu Venom v Los Angeles. Modelka Kara Del Toro na premiére filmu Venom v Los Angeles.

Túto „rolu“ na seba vzala modelka Kara Del Toro, ktorá tiež dostala pozvanie na predstavenie nového filmu z komiksového sveta s Tomom Hardym v hlavnej úlohe.

Rodáčka z Texasu, ktorá poznajú najmä fanúšikovia kyprej ženskej krásy v katalógoch dámskej bielizne, či plaviek, sa obliekla do odvážnej róby. Rozparok siahal tak hriešne vysoko, že to zaváňalo poriadnym odhalením (trapasom).

Modelka Kara Del Toro na premiére filmu Venom v... Foto: Profimedia
Modelka Kara Del Toro na premiére filmu Venom v Los Angeles. Modelka Kara Del Toro na premiére filmu Venom v Los Angeles.

Del Toro však ukázala, že provokovať síce dokáže, ale vždy sa poistí proti prípadnému odhaleniu. Pod priehľadnými šatami totiž objektívy odhalili jej miniatúrne nohavičky. Tie tvorilo len pár čiernych šnúrok a inak modelka vystavovala pod transparentnou sukňou svoje ukážkové pozadie.

Pozornosť na pondelňajšej premiére však patrila predovšetkým hlavným hviezdam a čo sa dám týka, tam išlo najmä o Michelle Williamsovú či Jenny Slateovú. A krásnu modelku Taylor Hillovú (áno, to je to sexy dievča v džínsoch a tričku)… Viac v galérii.

Taylor Hill na premiére filmu Venom v  Los...
Herec Tom Hardy a scenáristka Kelly Marcel na...
+5Ben Feldman na premiére filmu Venom v  Los...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #modelka #zadok #priehľadné šaty #poistka #Kara Del Toro

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....